ledningsjobb.se

HR Chef till Geografi Öst

Ort
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

HR Chef till Geografi Öst

Har du lång erfarenhet från HR arbete och ledarskap och söker nu nya utmaningar inom en attraktiv organisation? Tycker du om att leda, driva förändringar och hitta synergier och att samarbeta. Då kanske detta är rollen för dig!

Rollen
Som HR chef kommer du att ha övergripande ansvar för HR-arbete inom region öst (vilket innefattar bl.a. Stockholm, Södertälje, Uppsala och Gotland) i enlighet med koncernens och affärsområdets riktlinjer. Du kommer att stötta Peabs tre regioner i öst dvs. två byggregioner och en anläggningsregion. Du kommer att planera och leda den dagliga verksamheten, ha budgetansvar samt ansvara för HR-personal inom ditt område.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ansvara för en HR grupp på ca 10 personer och att leda, driva, stödja, utveckla och samordna HR- arbete. Där ingår tex att attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla samt säkerställa att det bidrar till långsiktig lönsamhet. Du kommer att säkerställa att HR-arbetet bedrivs i enlighet med Peabs policys och gällande riktlinjer.

Du kommer att arbeta med olika processer såsom ledningsprocesser, HR stödprocess och kompetensutveckling. Du kommer även att samverka med arbetsmiljö, miljö, kvalitet, inköp, ekonomi, de lokala fackliga organisationerna och kommunikation samt sitta med i olika ledningsgrupper. Du kommer att arbeta strategiskt men även vara involverad i regionens operativa arbete. 

Om dig
Vi söker dig med gedigen och flerårig erfarenhet av ledarskap och brett verksamhetsnära HR-arbete. Du är en kommunikativ ledare med förmåga att kommunicera en vision av slutmålet och att omsätta det till en handlingskraftig plan. Du löser problem och har en förmåga att anpassa dig till olika situationer och framgångsrikt samverka på olika nivåer inom organisationen. Det är av största vikt att du är relationsskapande och tycker om att samverka då detta är en stor del av rollen. Du är trygg i ditt ledarskap och att samordna och utveckla andra kopplade till företagets långsiktiga mål. Vi vill gärna arbeta med en empatisk ledare med integritet.

Erbjudande
Som HR chef på Peab får du arbeta mycket tvärfunktionellt hos en mycket attraktiv arbetsgivare. Du kommer att få vara involverad i verksamheten och det kommer att vara ett utvecklande arbete. Peab är ett värdestyrt och platt företag med stort fokus på hälsa, säkerhet och trivsel. Här har du möjlighet att arbeta i ett modernt företag med goda förmåner och hög trivsel.

Om Peab
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden

Vi har ambitionen att vara ett företag som prioriterar hållbar utveckling och ett gott miljökunnande. Att bygga för framtiden innebär för oss att det vi bygger idag även skall klara av morgondagens krav på god etik och ett genomtänkt miljöarbete. Styrkan i Peabs varumärke värderas efter vår förmåga att bygga för framtiden.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

HR Chef till Geografi Öst

Peab Anläggning AB