ledningsjobb.se

logga

HR-konsult på deltid – Stockholm – start snarast möjligt

Företag Prodiem
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

HR-konsult på deltid – Stockholm – start snarast möjligt

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Snarast möjligt och ca 9 månader

Omfattning:
Deltid 50-60%

Beskrivning av uppdraget:
Som HR-konsult kommer du att vara med om en spännande tillväxtresa. Bolaget koncentrerar sig nu på att växa och behöver hjälp med att forma och utveckla en väl fungerande HR-funktion som stödjer verksamhetens behov. I första hand kommer stöttning och förstärkning inom rekrytering, onboarding och offboarding samt agera som chefsstöd till ett 10-tal chefer inom bolaget att bli ditt primära fokus. Du kommer även arbeta med frågor som rör företagskultur, utbildningsplaner samt se till att bolaget har en fortsatt trivsam atmosfär. Ditt ansvarsområde kommer vara brett inom HR och då du är ensam på denna roll kommer du även att arbeta med HR-administrativa delar. Lönehanteringen ingår inte i ditt ansvarsområde. Du rapporterar till VD.

Din profil:
Du har en akademisk utbildning inom HR och känner dig väldigt trygg i att arbeta i en liknande roll sedan tidigare. Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas är det viktigt att du gillar att arbeta både i en utvecklande och operativ roll. Du behöver även ha arbetat internationellt då du kommer ha en del kontaktytor både i Europa och USA.

Vi ser en person som är genuint intresserad av HR och vill vara med och forma något riktigt bra. Bolagets medarbetare har en passion för bolagets verksamhet och företagskulturen präglas starkt av det.

Så välkommen att söka ett riktigt kul HR-uppdrag, där det du gör kommer att märkas!

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.  Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Dela detta jobb

logga
HR-konsult på deltid – Stockholm – start snarast möjligt

Prodiem