ledningsjobb.se

Logo

AxÖ Consulting

Föreställ dig att du går till jobbet och varje dag aktivt bidrar till en hållbar framtid. BillerudKorsnäs är företaget som kan erbjuda just detta - där hållbarhet står högst på agendan.
På uppdrag av BillerudKorsnäs söker AxÖ Consulting en HR manager till bruket i Frövi. Tjänsten passar dig som är senior i din ledarroll och som vill fortsätta utveckla både HR och affären. Som HR Manager ingår du i brukets ledningsgrupp och får tydligt mandat med stora möjligheter att utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde och i verksamheten.

Om tjänsten
Som HR Manager för Frövi/Rockhammar har du en nyckelroll i den förändring som bruket just nu genomgår. I rollen förväntas du utveckla såväl affär som HR. Tillsammans med ditt kompetenta team (på 3-4 personer) driver ni frågor inom bl.a. ledarutveckling, kompetensförsörjning, organisation, employer branding, arbetsrätt och rehabilitering. Du har en central roll i Frövi/Rockhammars ledningsgrupp med en streckad linje till Brukschefen. Du rapporterar till HR Director Division Board. Placering Frövi, strax utanför Örebro, men resor inom Sverige kan förekomma.

Vad förväntas du göra?

  • Driva och leda HR-processer så att de adderar värde och bidrar till övergripande strategier och mål
  • Leda och ansvara för HR-funktionen i Frövi/Rockhammar och dess medarbetare, både utifrån ett lokalt och övergripande perspektiv
  • Arbeta nära ledningsgrupper för att förbättra arbetsförhållandena och stärka BillerudKorsnäs värderingar samt utveckla affären
  • Driva och leda förändringsinitiativ
  • Stärka och utveckla de fackliga relationerna och ansvara för förhandlingar
  • Vara länken mellan HR Center of Excellence-funktioner och övriga delar i HR organisationen

Vad förväntas du kunna?
För att vara axla rollen som HR Manager för Frövi/Rockhammar behöver du ha en akademisk examen inom personal, HR eller motsvarande. Du brinner för att stötta chefer och organisationer och du ser det som naturligt för HR att vara nära affären. För att åstadkomma detta har du flerårig erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och vi tror också att det är gynnsamt med några års erfarenhet av ledarskap. Du är väl förtrogen med att arbeta i HR-system samt har goda kunskaper om svensk lagstiftning och arbetsrätt. Då BillerudKorsnäs är ett internationellt företag krävs det att du talar och skriver både engelska och svenska flytande.

Vilken profil passar för uppdraget?
Du är en trygg ledare, duktig på att coacha och ge feedback. Med hög integritet och en tydlig inre kompass företräder du alltid företagets bästa och har förmåga att vid behov ta svåra beslut. Du trivs med att ha många kontaktytor och är således utåtriktad och kommunikativ. Du är prestigelös och intresserad av, samt duktig på, att skapa goda relationer. Att växla mellan operativa och strategiska uppgifter är något du trivs med. Framträdande egenskaper hos dig är att du är analytisk och strukturerad men att du också gillar att bidra med idéer och förslag.

Ansökan och information
Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 september.
Läs mer om Billerudkorsnäs HÄR

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Lindesberg
Referensnummer    2019/145

Kontakt    
Linda Axäng, 079-340 54 42

Sista ansökningsdag    2019-09-20

HR Manager till BillerudKorsnäs i Frövi/Rockhammar

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb