ledningsjobb.se

logga

HR Specialist – Stockholm – start februari

Företag Prodiem
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

HR Specialist – Stockholm – start februari

Vi söker nu en erfaren HR Specialist till en av våra kunder i Norrort.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Norrort

Tid:
Start omgående tom maj

Omfattning:
100 %

Beskrivning av uppdraget:
Du kommer att ingå i ett HR-team och tillsammans med ytterligare 2 kollegor arbeta som HR Specialist med att stötta verksamhetens chefer. Du kommer att arbeta brett inom HR och supportera cheferna inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rehabilitering, omställning, arbetsmiljö, lönerevision etc. Du rapporterar till HR chef.

Din profil:
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll med kvalificerat HR arbete. Du har en akademisk bakgrund inom HR och har tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom HR med stöd till chefer. Har du arbetat med utbildning inom arbetsmiljö är det en fördel.

Som person är du självgående, driven och prestigelös. Du är trygg i din roll och har lätt för att samarbeta och trivs med mycket kontakter där du agerar stöd och support till verksamheten.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman på Prodiem, tfn 070-860 22 76.

Dela detta jobb

logga
HR Specialist – Stockholm – start februari

Prodiem