ledningsjobb.se

Som Inhouse Manager ansvarar du för en effektiv produktionsprocess på Julas Inhouseavdelning. Målsättningen är att skapa en tids- och resurseffektiv samt högkvalitativ produktionsprocess för grafiska produktioner.

Det här gör man som Inhouse Manager
Som Inhouse Manager kommer du att leda produktionsarbetet för grafiska produktioner. Du har personalansvar för ett team på 15-20 personer och ditt ansvar är att utveckla medarbetare och arbetsprocesser till en högkvalitativ och resurseffektiv produktionsavdelning. Produktionerna avser främst marknadsföringskommunikation och material för internkommunikation. Du kommer att ansvara för relevant uppföljning, mätning, analys och rapportering samt ansvara för samarbeten med externa leverantörer inom området.

Du kommer att ingå i marknadsavdelningens ledningsgrupp och rapporterar till Marketing Director.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av personalansvar där du visat prov på framgångsrikt ledarskap. Din bakgrund kan vara som projektledare eller avdelningschef på Inhouseavdelning, redaktion eller liknande och du har god förståelse för grafisk formgivning. Erfarenhet från detaljhandel ses som meriterande.

Det här är du som person
Du är initiativrik, pådrivande och har ett oberoende sätt att arbeta där du kontrollerar arbetsprocessen genom väl fungerande teamwork. Du har en god förmåga skapa tydlighet och förståelse för dina medarbetare samt att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är en självdisciplinerad och välorganiserad person och presterar resultat med god kvalitet.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara.

Så här söker du
Om du känner att du passar för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Du lämnar din ansökan via länken nedan. I denna rekrytering samarbetar vi med Inhouse People Management. Frågor om rekryteringen besvaras av Erik Andersch, erik.andersch@inhouse.se eller Karin Fritzon, karin.fritzon@inhouse.se

Inhouse Manager

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

Dela detta jobb