ledningsjobb.se

Inköpschef till KL Industri

Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Inköpschef till KL Industri

Arbetsgivare    KL Industri AB
Rekryteringsområde    Tjänstemän
Uppdragstyp    Rekrytering
Område    Inköp/Lager/ Logistik
Ort    Finspång
Platser    1
Sista ansökningsdatum    2019-09-22

Företagspresentation

KL Industri utvecklar, tillverkar och säljer fabriksfärdiga betongstationer och transformatorkiosker i plåt och betong samt tillhörande låg- och högspänningsprodukter. Kunderna är nätbolag och deras entreprenörer i Sverige och Finland. KL Industri har varit aktivt på marknaden i över 70 år och råder över en gedigen kompetens och erfarenhet inom området.

Nu söker KL Industri en inköpschef.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att ha huvudansvaret vår inköpsavdelning där även SQA innefattas. Teamet består av 4 personer inklusive dig som chef för avdelningen.

Din uppgift blir att säkra och utveckla inköpsprocessen för att minimera störningar med ingående material. Du kommer att få utlopp för din förmåga och vilja att upptäcka och lösa de problem och frågeställningar som kan uppstå inom inköpsprocessen.

Våra kunders behov och önskemål är viktiga för oss. Därför är det vanligt att förutsättningar och arbetsinnehåll växlar under tiden. Det är viktigt för oss att du arbetar proaktivt och bidrar med förslag till lösning vid problem samtidigt som du är duktig på att förvalta det dagliga arbetet på ett strukturerat sätt.

Du kommer att rapportera till Operativa Chefen för KL Industrier och ingå i den Operativa ledningsgruppen.

Vi är i ett expansivt skede med många utmaningar där rutiner och arbetssätt är under ständig utveckling. Vi kommer därför att värdesätta dina idéer och förslag för förbättring av våra befintliga. Du kommer därför också ha goda möjligheter att göra skillnad i vår verksamhet och påverka hur din roll formas och utvecklas.

Din profil

Du har lång och gedigen erfarenhet från praktiskt och Strategiskt inköpsarbete och har viss erfarenhet från att leda en grupp.

Du behöver ha en god förmåga att samarbeta med de olika funktionerna inom företaget och vara ett tydligt språkrör för din grupp.

Som vår nya Inköpschef hos oss förväntas du vara en bra teamplayer som har förmågan att upprätta strategiska inköpsavtal samtidigt som du och ditt team har full fokus på det löpande inköpet.

Du har förmågan att hela tiden arbeta proaktivt med att finna smarta lösningar för att utmana direkta material som är en stor andel av vår omsättning. Att utveckla våra leverantörer är en del av gruppens arbete som gör oss stabilare så viss erfarenhet från SQA är meriterande.

Du har i din tidigare karriär någon gång arbetat inom ett större industribolag vilket hjälper dig att förstå vart vi är på väg med vår verksamhet.

För denna roll värdesätter vi att du har en högskoleutbildning eller liknande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Inköpschef till KL Industri

Unik Resurs i Sverige AB