ledningsjobb.se

Insatsledare - kombitjänst

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Insatsledare - kombitjänst

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Räddningstjänstens främsta uppgift är att säkra ett förebyggande brandskydd. Vid olyckor är vår uppgift att minska konsekvenserna för den enskilde och för samhället. Vårt arbete ska präglas av omtanke och ske i nära samarbete med övriga delar av samhället.

Arbetsuppgifter

Insatsledaren är arbetsgivarens högsta representant i tjänst under jourtid, vilket innebär att: - Du är sammanhållande ansvarig för samtliga styrkor i kommunen avseende personal materielstatus och rapporterar avvikelser till IB (inre befäl) - Du ansvarar för att schemalagd arbetstid inom skiftlaget utnyttjas på bästa sätt - Du ansvarar för att regelverk och ordningsföreskrifter efterföljs - Du ansvarar för att information av vikt sprids till skiftlaget - Du aktivt kommer med förslag på aktiviteter och utvecklingsbehov som bidrar till högre måluppfyllnad - Du samråder med inre befäl avseende beredskapsläget vid uppehållsplats utanför normal stationering - Du stödjer inre befäl på inre befäls begäran Inom aktuell kombitjänst kommer du i första hand att ha budget- och utvecklingsansvar inom rök- kem- och vattendykarverksamheten samt för ren miljö. I tjänsten kommer det även att bli aktuellt att jobba med insatsplanering. Det finns möjlighet till en viss anpassning av tjänstens ansvarsområde beroende på den enskildes kompetens och erfarenheter. I tjänsten ingår ett fast grundschema, men till skillnad mot teamledarna kommer du inte att tillhöra ett team. Insatsledarens närmsta chef är avdelningschef för räddningsavdelningen.

Kvalifikationer

Utbildningskrav: - Lägst RL-B eller motsvarande - Lägst körkortsklass B Meriterande: - Erfarenhet från arbete med insatsledning inom räddningstjänsten De utbildningar som sökande eventuellt saknar och som bedöms relevanta utifrån tjänstens innehåll kan erbjudas efterhand.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse
Publicerad
2020-01-10
Ansök senast
2020-02-02

Upplysningar

 • Kristian Pettersson
  Avdelningschef Räddningsavdelningen
  Telefon: 0703-792335
  E-post: Kristian Pettersson
 • Magnus Wijk
  Avdelningschef Personal och kompetensutveckling
  Telefon: 0703-790228
  E-post: Magnus Wijk
 • Patrik Sönnerstedt
  Brandman, repr. Kommunal
  Telefon: 0708-743972
  E-post: Patrik Sönnerstedt
 • Frida Svensson
  Brandingenjör
  E-post: Frida Svensson
 • Marika Fransson
  Vision
  E-post: Marika Fransson
 • Thomas Andersson
  Styrkeledare, repr. Ledarna
  E-post: Thomas Andersson

Ansökan

Referensnummer
C33877 - 2019

Övrig information

Räddningstjänsten i Halmstad ser olikheter som en tillgång. Vi välkomnar personer med olika bakgrunder att söka sig till oss. Positiv särbehandling kan komma att tillämpas. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Dela detta jobb

Insatsledare - kombitjänst

Halmstads kommun