ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Inspirerande Verksamhetsansvarig till Assistans i Balans

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Inspirerande Verksamhetsansvarig till Assistans i Balans

Hos Assistans i Balans arbetar några av landets bästa rådgivare inom personlig assistans och många av landets bästa personliga assistenter - vår vision är att frigöra livskraft!

Nu söker vi en verksamhetsansvarig som är lika engagerad och passionerad för vårt framtida arbete som oss!

Assistans i Balans har en vision att frigöra livskraft. Det är svaret på varför vi finns och vart vi siktar. Det genomsyrar allt vi gör och sättet vi gör det på. Våra uppdragsgivare har alla omfattande funktionsnedsättning vilket innebär en daglig kamp för rätten att få leva på sina egna villkor, självständigt och med full delaktighet i samhällslivet.

Du får en oerhört viktig funktion i en organisation som gör skillnad – på riktigt!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Verksamhetsansvarig arbetar du på både strategisk och operativ nivå för att driva verksamheten och dina medarbetare framåt mot uppsatta strategier och mål. Du har det övergripande ansvaret för att leda hela organisationen så att affärsidé, övergripande mål, strategier och övriga direktiv förankras och genomförs.

Huvudsakligt ansvar i din roll:

  • Huvudansvar för kontorets resultat, intäkter och kostnader

  • Leda verksamheten mot mätbara verksamhetsmål, assistanstimmar, kunder, kundnöjdhet och följa upp resultat.

  • Personalansvar för kontorets tjänstemän (ej ekonomifunktion)

  • Arbeta med ständiga förbättringar och effektivisering av verksamheten

  • Sätta grupp- och individuella mål samt tillhörande aktiviteter och uppföljning, inklusive säkerställande av att personalen har rätt kompetens, rätt verktyg och får relevant utveckling

  • Leda och fördela det dagliga arbetet inom din medarbetargrupp och säkerställa att dessa används så att optimal effektivitet uppnås

  • Planera och fördela om resurser vid behov, i samråd med andra chefer

  • Tillse och säkerställa att kundbudgetar sätts och uppnås

Detta är en nyckelfunktion i vår verksamhet och du är en ambassadör och förebild för organisationens värderingar. Du som verksamhetsansvarig sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till styrelsen.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll har du tidigare erfarenhet från personlig assistans och då fördelaktigen från en ledande position. Du är en stark ledare med ett coachande och inspirerande förhållningssätt och arbetat i ledande positioner under flertalet år, där du också haft resultat- och budgetansvar.

Det allra viktigaste i denna rekrytering är att du delar våra värderingar och vi lägger oerhört stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en humanistisk människosyn och är passionerad av att utveckla personlig assistans och genom detta förbättra livet för människor.

Att inge trovärdighet och sprida ditt engagemang för olika frågor ligger naturligt för dig och du är en skicklig kommunikatör med ett kundfokuserat synsätt. Du har ett starkt affärsfokus och ett driv till att nå nya höjder och att inspirera dina medarbetare till att vara lika passionerad kring utvecklingen som dig!

Din ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek Business Support och har du frågor kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se alternativt Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se

Skicka in din ansökan redan idag via www.jurek.se Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Inspirerande Verksamhetsansvarig till Assistans i Balans

Jurek