ledningsjobb.se

logga

Interim kommundirektör sökes

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Interim kommundirektör sökes

Vi söker dig som är erfaren ledare som är redo för en utmaning som interim kommundirektör under hösten och framåt våren 2022! Är du en trygg och erfaren ledare som är tillgänglig för nytt uppdrag i september? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Kommunstyrelsens förvaltning har inför sommaren 2021 genomgått en omorganisation. Det pågår även en uppbyggnad av en ny förvaltning: Samhällsbyggnadsförvaltningen. I detta uppdrag kommer du att leda kommunstyrelsens förvaltning och dess framtida utveckling i samråd med kommunledningsgruppen. Kommunstyrelsens förvaltning har inför sommaren 2021 genomgått en omorganisation där utvecklingsarbetet består av:

  • Definiera de centrala funktionernas uppdrag, ansvar och anslag.

  • Säkerställa ett långsiktigt arbetssätt och samarbete för att möte upp förvaltningarnas behov av stöd, processer och kärnverksamheter.

Utöver detta ingår den sedvanliga hanteringen av den centrala politiska processen gentemot kommunstyrelsen och kommunfullmäktige där samordning av kommunens alla förvaltningar är vital för en fungerande process.

Vem är du?

Vi söker dig som är en trygg, erfaren ledare och chef. För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • erfarenhet av att leda andra (helst experter) med goda vitsord.

  • erfarenhet av arbete med styrning/ledning/kvalitet i politisk organisation.

  • ha erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation.

  • kunskaper i kommunal ekonomi (meriterande)

I denna process behöver du lämna minst en (1) referens från liknande uppdrag som detta som är utfört de senaste åren där det framgår följande:

  • Beskrivning av uppdrag (tidsperiod, arbetsuppgifter, leverans). Uppdragsgivare samt kontaktuppgifter till referent.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start i september  och som kommer löpa till 2022-03-31 med möjlighet till förlängning. Placering: norr om Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning alternativt går du in via ditt egna bolag och är uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Interim kommundirektör sökes

Jurek