ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Interimschef sökes till offentlig sektor i Linköping!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-15

Ansök nu

Interimschef sökes till offentlig sektor i Linköping!

Till vår kund inom offentlig sektor i Linköping söker vi en interimschef på 50 % med start i slutet av augusti 2022 för ett uppdrag på 6 månader, 

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du få ansvara för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En del i uppdraget är att skapa säkra affärer och bidra till att säkra ekonomin i verksamheten, samt säkerställa att medarbetarna har en god arbetsmiljö. Inom avdelningen arbetar nio medarbetare som har mycket erfarenhet och kunskap inom produktionen.

Vem är du?

Vi söker dig som är en affärsdriven och analytisk chef med mycket goda ekonomiska kunskaper samt förmåga att se helheten för verksamheten. Du har samtidigt ett genuint intresse för människor och en förmåga att genom ditt goda ledarskap bygga en kultur som präglas av trygghet, tillit och trovärdighet. Du har arbetat inom producerande verksamhet och vet hur det är att vara chef för producerande personal. Du har dessutom kunskap om hur du driver upphandlingar inom verksamheten. Språkliga kunskaper i svenska och engelska, samt kunskaper i digitala verktyg är en självklarhet.

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Linköping. Omfattningen 50% under 6 månader. Uppdraget förväntas starta i augusti 2022. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Dela detta jobb

Logo
Interimschef sökes till offentlig sektor i Linköping!

Jurek