ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-KONSULTCHEF – THALAMUS

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

IT-KONSULTCHEF – THALAMUS

Din nya tjänst:
Till vårt kontor i Alviks Strand söker vi på Thalamus vår nya stjärna! Som konsultchef hos Thalamus kommer du att ha ett personalansvar för konsulter inom IT-infrastruktur. Du kommer jobba med hela rekryteringsprocessen och bevara kundrelationer. Känns det intressant? Då har vi rollen för dig!

Det du kommer att arbeta mest med är att tillsätta de förfrågningar vi får från kunder på nya IT-profiler (ca 50% av tiden). Då är det allt ifrån att stämma av vad kunden vill ha för kompetensnivå på konsulten, skriva annons, gå igenom ansökningar/searcha upp kandidater, intervjua, presentera, erbjuda anställningar och introducera nya i vår personalhandbok.

I din roll kommer det att ingå att stämma av att konsulterna trivs samt att kunden är nöjd. Du kommer att finnas tillgänglig för diverse frågor som gäller konsulternas anställningar och framtidsplaner, samt även vara behjälplig när kunder har frågor och funderingar. Du kommer också vara lyhörd för när kunder har nya förfrågningar på rekryteringar och arbeta med merförsäljning.

Vid varje månadsskifte kommer du att arbeta med fakturering och sammanställa tidrapporter. Löpande under månaden lägger du därför in konsulternas närvaro och säkerställer att de har tidsrapporterat.

Tillsammans med dina chefskollegor kommer du att arbeta i ett härligt team med högt i tak, mycket skratt och mycket omtanke om varandra. Du kommer arbeta självständigt och ha ditt ansvarsområde, men du är aldrig själv vid svåra beslut.

Konsultchefsrollen hos oss på Thalamus är en rolig och utvecklande roll för dig som gillar att arbeta med människor och att ta företaget framåt. Du får stort eget ansvar och egna idéer och initiativ uppmuntras. Vi arbetar tillsammans i team och värdesätter ärlighet, engagemang, öppenhet, personlig kontakt och att ha roligt på jobbet. Beslutsvägarna är korta och du får gärna lägga upp hur du vill genomföra ditt arbete så länge uppgifterna blir gjorda.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som gärna har erfarenhet från bemanning/rekrytering, kanske som rekryterare eller researcher, alternativt från en serviceroll där du haft många kontaktytor med andra människor. Du får gärna ha examen från högskola inom personalvetenskap eller IT/Teknik eller motsvarande.

För oss är dina personliga egenskaper och ditt driv det viktigaste för att du ska passa i rollen.

Rollen förutsätter att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Din profil:

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta lösningsfokuserat och att fatta beslut. Din styrka ligger i att du kan strukturera och planera ditt arbete väl och tar ansvar för att saker blir gjorda och du agerar proaktivt för att på så sätt ligga steget före. Som person är du positiv, öppen och prestigelös och ser möjligheter snarare än problem.

Din ansökan:
Tycker du att det här låter spännande så söker du via vår hemsida. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Felix Hernvall 08 120 88 704  eller Christoffer Böös 073 339 67 60. Välkommen med din ansökan! Det ska bli riktigt roligt att få läsa din ansökan.

Om Thalamus

Thalamus är ett stadigt växande rekryterings och konsultbolag inom IT & Teknik. Vår huvudsakliga fokus ligger på Stockholms län

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma. Det är inte bara något vi säger utan det lyser igenom allt vi gör!

  • Vi tycker att måndagen är den bästa dagen i veckan så vi småspringer uppför trappen (för det går fortare än att ta hissen)
  • Vi tycker det är trevligt att lära känna människan bakom CVt som vi läser.
  • Vi växer och är så lönsamma (så vi är ett av DIs gasselföretag.)
  • Du får ett fritt och roligt arbete. (Du bestämmer tex själv när du tar semester och får träna på arbetstid)
  • Vi ligger i Alvik strand (så vi kan ta en snabb joggingtur eller en trevlig promenad utmed vattnet som paus i arbetet.)
  • Du får jättetrevliga kollegor (tycker vi som jobbar här i alla fall…)
  • Vi jobbar med mycket intressanta & coola teknikföretag i Stockholm

Dela detta jobb

IT-KONSULTCHEF – THALAMUS

Thalamus AB