ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior projektledare till BalCom

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Junior projektledare till BalCom

BalCom – det lilla bolaget med de stora uppdragen.
BalCom är ett konsultbolag som främst tillhandahåller konsulter inom projektledning, digitalisering och verksamhetsförändring. De tror på ett nära samarbete med kunden, att alltid överträffa ställda förväntningar och därmed leverera mervärde till sina kunder.

Om du trivs med att arbeta i ett mindre konsultbolag med stort personligt ansvar, trevliga kollegor och med spännande uppdrag inom verksamhetsförändring kan BalCom vara bolaget för dig. Balcom jobbar främst med stora koncerner, framför allt telekombolag.

Vad innebär arbetet?
Som projektledare kommer du driva egna projekt men även vara en del av större projekt där du kommer få jobba med verksamhetsimplementationer, förändringsledning och digitalisering. Genom att upptäcka problem och identifiera de bästa lösningarna kommer du få jobba med processutveckling för att förbättra rutiner och arbetsätt.

Vem söker vi?
Vi letar nu efter dig som trivs i rollen som konsult och som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och olika projekt, både stora som små. Du uppskattar att arbeta i ett entreprenörsföretag med korta beslutsvägar och gillar att ta ett stort eget ansvar, både för din egen utveckling men även för företagets. 

Vad kommer du att göra?

  • Verksamhetsutveckling

  • Digitaliseringsresor

  • Projektarbete

Hur är du som person?

  • Självgående

  • Kan interagera med människor

  • Målmedveten

  • Prestigelös

  • God samarbetsförmåga 

Vad har du gjort innan?
Vi tror att du har en relevant utbildning och något års erfarenhet av liknande arbete antingen som konsult eller anställd med liknande uppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Dela detta jobb

Junior projektledare till BalCom

EdZa AB