ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kalmar Energi söker en chef till Mätning och Teknisk service

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Kalmar Energi söker en chef till Mätning och Teknisk service

Om företaget
Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov. Läs gärna mer om oss på www.kalmarenergi.se

Dina arbetsuppgifter
Är du en lyhörd och engagerad ledare som drivs av utveckling och som vill vara en del av den spännande energiomställningen? Då har vi en plats för dig.

Avdelningen Distribution på Kalmar Energi ansvarar för att el-, fiber-, värme-, och kylanäten i Kalmar utvecklas, drivs och underhålls effektivt. Vi bygger ut våra nät för att ansluta nya kunder och arbetar aktivt med att utveckla både befintliga som nya energitjänster.

Inom Distribution finns bland annat gruppen Mätning som består av 4 specialister inom mätning och IoT, och även gruppen Teknisk service där 11 medarbetare jobbar med nybyggnation och underhåll av våra egna eldistributionsanläggningar. Vi utför även arbeten åt Kalmar Kommun såsom skötsel av gatubelysningsanläggningar.

Nu söker vi en chef till grupperna Teknisk service och Mätning. Rollen innebär ett ledarskap med ansvar för personal, kompetens, arbetssätt och planering inom dina grupper. Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare bidrar till att driva utvecklingen för att svara upp mot kraven i en föränderlig bransch, innebärande utveckling av arbetssätt och arbetsprocesser inom grupperna men också i samverkan med övriga delar av organisationen.

Du blir en del av Distributions ledningsgrupp tillsammans med chefer för övriga grupper inom avdelningen och inom ditt ansvar ligger uppföljning av din verksamhet ur ekonomiska, tekniska, arbetsmiljö- samt miljömässiga perspektiv. Du driver på och håller ihop framdriften i affärerna samt har förmågan att se nya möjligheter som är hållbara över tid.

Placeringsort för denna tjänst är Kalmar.

Din profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du har arbetat inom ett tekniskt område samt har erfarenheter av ledande position med personalansvar. Meriterande är erfarenheter från verksamheter inom exempelvis el, fjärrvärme, it eller mätning.

Vi söker dig som har en personlig trygghet och förmågan att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du har ett stort intresse av andra människor och har lätt för att bygga interna och externa relationer. En kombination av ditt goda kommunikativa sätt och din tydlighet gör att du som ledare får dina kollegor att arbeta tillsammans och nå de uppsatta målen med en hög kvalitet. Du är driven och har ett entreprenöriellt synsätt samtidigt som du är lyhörd och har erfarenhet av förändringsledning, gärna med tyngdpunkt mot verksamhet och system.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt är väl förtrogen med digitala verktyg.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 22 maj, 2022. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Kalmar Energi söker en chef till Mätning och Teknisk service

Premier Service AB