ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Klubbdirektör/VD till Timrå IK

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Klubbdirektör/VD till Timrå IK

Är du en driven och engagerad ledare med sinne för affärsutveckling? Har du förmåga att inspirera och utveckla människor? Då kan det här vara något för dig!

Timrå IK är en av Sveriges mest välkända ishockeyklubbar med anor från 1928. Klubben står för en stabil hockeykultur i Sundsvall-Timråregionen och är ett starkt varumärke i hela hockeysverige.

Timrå IK spelar i Sveriges högsta liga SHL, målet är att stabilt etablera sig med en stark ekonomi.

Ishockey engagerar folk i alla åldrar och Timrå IK drar omkring 130 000 åskådare till arenan varje år och är ett av de viktigaste inslagen i regionens utbud av underhållning.

Timrå IK är en betydelsefull samhällsaktör i Sundsvall-Timråregionen där vi genom idrottens gemenskap får människor att växa till samhällets bästa. Vi vet att idrott är den mest engagerande underhållningen av alla och vi vill leverera ishockey av högsta kvalitet.

Timrå IK verksamhet för social hållbarhet går under namnet Teamsters. Ett brett engagemang är en viktig del av Timrå IK vision. Genom Teamsters ska vi vara en ansvarstagande aktör och förebild i samhället. Teamsters genomsyrar hela verksamheten och ska vara motorn i initiativ som främjar arbetet runt social hållbarhet och fler barn i rörelse.

Arbetsbeskrivning

Timrå IK söker en klubbdirektör/VD med ett modernt coachande ledarskap som vill ansvara för att vidareutveckla en slagkraftig organisation för framtiden. Du kommer att ha ett övergripande strategiskt ledaruppdrag där du arbetar långsiktigt med föreningens utveckling. Du ser helheten, dess potential och agerar förebild genom aktivt arbete med att skapa engagemang och delaktighet. Du har det övergripande ansvaret för personal, arbetsmiljö samt ett organisatoriskt och ekonomiskt helhetsansvar för verksamheten. Du rapporterar till vår styrelse.

I rollen som klubbchef ansvarar du även för marknads- och finansieringsfrågor och du kommer att vara en viktig del i det fortsatta arbetet med hållbarhet och samhällsnytta. För att lyckas i rollen krävs ett tydligt ledarskap och att du ger bästa möjliga förutsättningar för dina närmsta medarbetare att utföra sina uppdrag och nå sina mål.

Vem är du

Vi söker en ledare som är tydlig, trygg och kommunikativ i sitt ledarskap. Du är mål- och resultatorienterad och välkomnar digitala verktyg och processer för att nå fram. Ditt förhållningssätt präglas av nytänkande och framåtanda, med vilja, förmåga och mod att driva utveckling.

Ditt ledarskap genomsyras av tillit och förtroende och du är skicklig på att leda genom andra och att skapa engagemang och delaktighet. Det visar sig genom goda relationer och samarbeten såväl inom som utanför verksamheten. Du har god förmåga och erfarenhet av att strategiskt planera, prioritera, koordinera och följa upp såväl pågående som nya verksamhetsövergripande arbeten.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av:

  • Ekonomisk styrning, prognostisering och uppföljning

  • Affärsutveckling, förhandling och säljstyrning

  • Flerårig erfarenhet av ledarskap

Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells och har du frågor är du välkommen att ringa Karin Frisendahl 070-3774546, karin.frisendahl@jeffersonwells.se eller Alexandra Köhn 070-2873930, alexandra.köhn@jeffersonwells.se

Din ansökan vill vi ha via länken senast den 19 februari.

Dela detta jobb

logo
Klubbdirektör/VD till Timrå IK

Jefferson Wells