ledningsjobb.se

Best Western Plus Jula Hotell & Konferens är en fullskalig hotell- och konferensverksamhet med 290 bäddar och plats för 300 matgäster. I vår egen unika konsthall samt i vår matsal kan man njuta av vacker äkta konst av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellets utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Som Köksmästare hos oss ansvarar du för att skapa en restaurangupplevelse utöver det vanliga! Med stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong skapar du och ditt team, på ca 10 personer, tillsammans fantastiska upplevelser för våra gäster.

Det här gör man som Köksmästare

Som Köksmästare kommer du vara synlig, närvarande och aktiv i köket. Du har ansvar för inköp, bemanning, personalledning, menyplanering och råvarukalkylering. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som älskar att laga mat, både traditionell husmanskost men även nyskapande efter säsong och råvara, för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Du har en längre erfarenhet av praktiskt chef- och ledarskap. Du har flerårig erfarenhet som Köksmästare inom hotell, konferensanläggning eller restaurang och är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter.

Det här är du som person

Du har en strategisk förmåga och ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap. Du har en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild. Du motiveras av att utveckla andra. Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med HRF. Tillträde snarast.

Placeringsort: Skara

Läs gärna mer på https://www.julahotell.se/

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 11 augusti.

Kontakta oss

Jessica Palm 
Platsansvarig
+46 768 806444

Köksmästare till Jula Hotell & Konferens

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb