ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kommunikativ Produktchef

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Kommunikativ Produktchef

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Sollentuna                Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Som Produktchef kommer du driva utvecklingen av Cylindas produkter samt arbeta med design, funktionalitet och anpassning till svenska förhållanden för alla kategorier. Du blir även ansvarig för att driva Cylindas PI (Produktutveckling & Introduktion) projekt tillsammans med kollegor. Som Produktchef är du ansvarig för att säkerställa att design, funktion och kvalitet efterlevs utifrån fastlagda strategier och varumärkets styrande principer.

Cylindas affärsmodell är idag uppbyggd via OEM-partners med utveckling och produktion hos flera av Europas stora tillverkare av vitvaror. Produktutveckling sker i Sverige med fokus på att utveckla funktionella, pålitliga och prisvärda vitvaror anpassade för svenska hem och företag. Produktutvecklingen sker i nära samarbete med våra OEM-partners R&D och produktionsanläggningar i Europa utifrån fastlagda strategier och mot Cylindas position. I rollen ingår kontinuerliga kontakter och möten med Cylindas OEM-partners både i Sverige och i Europa. Resor ingår i rollen.

Vi söker dig med
Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom vitvaror eller närliggande områden. Du har en teknisk utbildning inom industridesign och/eller produktutveckling samt erfarenhet av Indesign, Photoshop, Illustrator och 3D-modellering. Du har erfarenhet av att utveckla ett bra samarbete med både leverantörer och kunder.

Som person är du kommunikativ med en förmåga till helhetssyn av hela affären samt en god teknisk förståelse. Vi ställer höga krav på att du är självständig, analytisk och förändringsbenägen och trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du kommer att jobba i ett tight team med korta beslutsvägar och med stor möjlighet att påverka och utvecklas i din roll med både internationella och nationella kontakter. Vi ser gärna att du har energi och ett engagemang som smittar av sig. Cylinda erbjuder dig en intressant och utvecklande roll i en spännande organisation med högt i tak och nära till beslut.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 2022-01-31.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Conny Thelberg, Direktör Cylinda, +46 8 92 35 29. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel. +46 40 385113.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Kommunikativ Produktchef

Elektroskandia