ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

KONSTRUKTIONSCHEF – MED INTRESSE FÖR VATTENRENING

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-23

Ansök nu

KONSTRUKTIONSCHEF – MED INTRESSE FÖR VATTENRENING

Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt. Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning.

Nu söker vi en Konstruktionschef som brinner för teknik och människor.

Placering på vårt huvudkontor i Lund

DU ÄR EN TEKNIKINTRESSERAD LEDARE…

och hos oss blir du en viktig del i att bygga framtida infrastruktur. I rollen som Konstruktionschef kombinerar du dina ledaregenskaper med ditt intresse för teknik och din erfarenhet av anläggningskonstruktion.

Du rapporterar till Teknikchefen och ingår i Teknikavdelningens ledningsgrupp. I konstruktionsteamet finns idag 15 medarbetare som består av konstruktörer och konstruktionsansvariga. Dessutom kommer du att ha ansvar för ett antal externa konsulter.

DIN UPPGIFT: ATT LEDA, FÖRDELA OCH UTVECKLA…

medarbetare och resurser inom konstruktionsteamet. Vi arbetar i projektgrupper där konstruktionsteamet ansvarar för bland annat framtagning av flödesscheman, layouter, tillverkningsritningar, samt rörkonstruktion, hydrauliska beräkningar, material- och komponentspecifikationer med mera. Som Konstruktionschef ansvarar du för att säkerställa att avdelningen levererar rätt kompetens och arbete in i våra projekt. Som en mindre del i ditt arbete kommer du att ha fortsatt förankring i tekniken och vi ser gärna att du själv bidrar som en klok resurs i något projekt.

Din roll innebär att:

  • ansvara för mål för avdelningen samt att dessa följs upp

  • ansvara för att ha rätt bemanning på avdelningen

  • personalansvar med lönesättning, PU-samtal, avdelningsmöten etc.

  • vara beställare för internprojekt inklusive budgetansvar

Du arbetar nära tekniken och din erfarenhet av entreprenader eller anläggningskonstruktion hjälper dig att förstå din medarbetares utmaningar och att stötta och utveckla dom vidare.

Tjänsten innebär ett par resor i månaden till våra regionkontor där du har några av dina medarbetare.

DIN BAKGRUND: LEDARSKAP OCH TEKNIK

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla medarbetare och som gärna vill vara nära tekniken. Vi tror att du har erfarenhet av tidigare ledande befattning med personalansvar samt att du har bakgrund och erfarenhet från konstruktionsarbete samt ett stort allmänt teknikintresse. Om du har branscherfarenhet och intresse för processanläggning är det meriterande.

Din förmåga att ta ansvar, fatta beslut och inge förtroende driver dig framåt. Du är kommunikativ, har ett lönsamhetstänk och gärna kunskap och förståelse för en projektdriven organisation.

Några fler kvalifikationer:

  • Teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå

  • Minst några års erfarenhet från att ha arbetat med projektering och konstruktion inom VA-branschen, tillverkande industri, kraft-värme-energibranschen eller annan erfarenhet som är relevant för tjänsten.

  • Kunskaper i AutoCAD, Plant3D, Inventor eller likvärdigt samt gärna erfarenhet av MS Project eller annat tidsplaneringssystem

Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

PURAC ÄR EXPERTER…

på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2022-05-29

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

 

Anställning hos: Purac i Lund

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

 

 

Dela detta jobb

logga
KONSTRUKTIONSCHEF – MED INTRESSE FÖR VATTENRENING

Roi Rekrytering Sverige AB