ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsultchef

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Konsultchef

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn med fokus på bygg, fastighet, el och energi. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du Stockholms bästa konsultchef?

Fasticon växer och söker nu Stockholms bästa konsultchef till vårt framgångsrika bemanningsteam. Tjänsten tillhör Stockholmskontoret som ligger centralt vid Kungsbroplan. Hos Fasticon arbetar vi både digitalt och nationellt, vilket innebär att du arbetar med processer över hela Sverige. Vi erbjuder dig en varierande roll med mycket frihet under ansvar hos ett bolag i framkant med höga ambitioner och en prestigelös stämning.

Bli en del av ett team där laget går före jaget
Du kommer bli en del av ett positivt team med en lättsam och öppen gruppdynamik. Eftersom vi är ett mål- och resultatdrivet företag värdesätter vi samverkan och har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen. Vi har en stark laganda och för oss är det viktigt att du är hjälpsam och sätter lagets prestationer framför dina egna.

Att arbeta som konsultchef hos Fasticon
Som konsultchef hos Fasticon ansvarar du för hela bemanningsprocessen. Du blir en nyckelspelare i företaget och tillsammans med dina kollegor kommer du ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat.

Du arbeta självständigt med arbetsuppgifter som försäljning till både nya och befintliga kunder, förhandling, search, intervjuer, avtalsfrågor, uppföljning av pågående uppdrag etc. Med det sagt är din roll primärt affärsmässigt konsultativ och rådgivande gentemot våra kunder och du har personalansvar för dina konsulter. Vidare ansvarar du för att nå personliga mål i form av nyckeltal och budget.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av en liknade roll inom bemanningsbranschen. Vidare har du eftergymnasial utbildning så som ekonom, personalvetare, beteendevetare, säljare eller motsvarande. Rollen som konsultchef innebär många kontaktytor vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal.

Är du en självständig nyckelspelare som sätter bollen i rullning?
För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du bygger nätverk och skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som med interna medarbetare och konsulter. Hos oss gäller frihet under ansvar med mål- och resultatstyrning, därmed behöver du vara både självgående, affärsmässig och resultatdriven.

Fasticon är måna om att ligga i framkant och arbetar ständigt för att vidareutveckla våra digitala lösningar. Därmed är det viktigt att du är positivt inställd till innovation och digitalt nyfiken.

I våra processer går det undan, det innebär att du måste vara snabb och handlingskraftig – If you snooze we lose!

Vad Fasticon erbjuder dig
Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös. 
 
Vi är ett bolag i framkant – det speglas i våra villkor och kulturen bygger på tillit och ansvarstagande. Det visar vi även genom att bl.a. erbjuda friskvårdstimmar och utöver semestern får du extra lediga dagar att fördela över året som det passar dig kombinerat med en ”work from anywhere"-policy i den mån arbetsuppgifterna tillåter. 
 
Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner.  

Läs mer om hur det är att jobba hos oss

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som konsultchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Bemanning Sara Backlund på sara.backlund@fasticon.se eller 073-415 43 14.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 13 e juli.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Konsultchef

Fasticon AB