ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Det ledande kunskapsföretaget i Europa inom biodiversitet och hållbar omställning.

Vilka är vi på Ecogain?

Ecogain är ett av landets snabbast växande konsultföretag, med särskilt fokus på biologisk mångfald och omställning till förnyelsebar energi. Vi säkerställer att vi kan lösa kundens komplexa utmaningar genom vår innovationsförmåga, vetenskaplig förankring och utvecklande erbjudanden. Vi hjälper svenska och internationella företag till hållbara affärsmodeller med ett medvetet fokus på biologisk mångfald och ökad klimatnytta, med ökad affärsnytta och stärkt varumärke som följd. Ecogains styrka är att vi behärskar kundens hela värdekedja, från strategiskt arbete på koncernledningsnivå till projektutveckling och direkta åtgärder på land och i vattenmiljöer.

Affärsområdet Project Management & Permission

Inom affärsområdet hjälper vi våra kunder att ställa om till ett fossilfritt samhälle och ökad biologisk mångfald. Vi är experter på kvalificerad projektledning och rådgivning i samrådsprocesser och miljöbedömningar, särskilt med tillstånd för vindkraft, kraftledningar och solenergi. För att skapa ännu mer naturnytta och affärsvärde för våra kunder behöver vi ytterligare en konsultchef som kan hjälpa oss växa vidare.

I din roll som konsultchef stöttar du dina medarbetare och uppmuntrar till gemensamt lärande och utveckling. Som affärsansvarig chef arbetar du aktivt med försäljning och bidrar till fortsatt hög efterfrågan på vår kompetens. Du arbetar också aktivt i kunduppdrag.

Du ingår, tillsammans med affärsområdeschef och övriga konsultchefer, i affärsområdets ledningsgrupp.

Är du rätt person för tjänsten?

Du uppskattar att arbeta i ett företag med hög tillväxt där du hittar lösningar och vägar framåt som innebär nya och innovativa sätt att arbeta, både för våra kunder och inom företaget. Du tar naturligt en rådgivande och strategisk roll och är bra på att utveckla befintliga och nya kundrelationer samt talar svenska obehindrat. 

Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med projekt och drivs av att organisera och leda projekt mot uppsatta mål. Vi söker dig med akademisk utbildning inom exempelvis ekologi, juridik, samhällsvetenskap, teknik, eller annan utbildning som vi bedömer relevant. Det är meriterande om du ett par års erfarenhet som personalansvarig chef. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med miljöbedömningar. 

Din placering beror på var du finns. Vi har kontor i Umeå, Östersund, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Så här söker du tjänst som konsultchef

Ansök via Ecogains karriärsida, svara på frågorna och bifoga ditt CV. Vi hanterar kandidater löpnade så skicka in din ansökan tidigast möjligt, men senast 18 augusti. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson:

Åsa Karlberg, affärsområdeschef

asa.karlberg@ecogain.se, 010-405 91 21

(Vi har valt kanaler för vår rekrytering och undanber oss kontakter av säljare i ärendet). 

 

 

 

logo

Konsultchef Ecogain Project Management

Företag Ecogain AB
Ort
Utgår

2022-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb