ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Konsultchef med säljdriv

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-25

Ansök nu

Konsultchef med säljdriv

Vi söker en kollega som älskar försäljning och som vill utvecklas tillsammans med oss på vår resa framåt när vi expanderar och startar upp i Örebro.

Rollen som säljande konsultchef är mångfasetterad där du får möjligheten att arbeta med människor och skapa ett mervärde både för dina anställda och kunder. Du kommer att arbeta med att utveckla vårt konsulterbjudande och följa konsulternas resa från start till mål.

Vi söker dig som vill jobba med helheten och inte bara vara en länk i en kedja. Som säljande konsultchef på Centric jobbar du nära dina kunder och kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj och personalledning. I rollen ansvarar du för att bygga upp och förvalta din egen kundstock samt ha personalansvar över dina konsulter. Detta innebär att du får arbeta med personalledning och coacha dina konsulter till utveckling och nya möjligheter hos våra kunder. Till din hjälp har du förutom din närmsta chef ett gäng erfarna konsultchefer som kommer att stötta dig för att du ska lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter

- Skapa nya kundrelationer 
- Ansvara för merförsäljning på befintliga kunder
- Ansvara för en grupp konsulter - med fullt personalansvar
- Driva bemannings- och rekryteringsprocesser
Du kommer få ett helhetsgrepp om konsultaffärerna och kan se saker ut flera perspektiv, både ur konsulternas och affärssynsätt. Rollen kommer även innefatta att bygga upp relationer/nätverk med andra företag/leverantörer för framtida affärssamarbeten.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, gärna inom IT eller inom bemanning/rekrytering och är redo att ta ett större ansvar. Vi ser att du gärna har haft personalansvar tidigare och har goda ledaregenskaper så du kan komma att få mer ansvar och klättra i vår verksamhet.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har mycket energi. Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du tycker med fördel om att arbeta självständigt och motiveras av en affärsfokuserad och resultatorienterad miljö.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Du ges stor möjlighet att själv få lägga upp ditt eget arbete.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Maurice Toma på tfn: 0733-571795 eller ​maurice.toma@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Konsultchef med säljdriv

Centric Professionals AB