ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konsultchef till Empleo i Växjö

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Konsultchef till Empleo i Växjö


Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


På Empleo i Växjö arbetar vi med både mindre och större bemanningskunder och söker ytterligare en driven och säljande Konsultchef. Du kommer i huvudsak att ta ansvar för några av våra mer omfattande kunder där både snabbhet, service och ansvarskänsla står i fokus!
 
Sedan starten 2015 har Empleo byggt upp ett starkt huvudkontor i Växjö och etablerat ett nytt kontor per år, Ljungby 2017, Vetlanda 2018 och Värnamo 2019. Under våren 2022 sålde vi hela Empleo och går framöver samman under namnet Eterni, med stor verksamhet i hela Norden. Tillsammans ska vi växa inom såväl bemanning som rekrytering och har idag ca. 18 kontor i landet, 40 internt anställda och drygt 700 medarbetare/konsulter på fältet.

Vi sitter på Storgatan, mitt i centrala Växjö, där vi erbjuder ljusa, moderna och ombonade lokaler. Vi är redo för att stärka upp med ytterligare en kollega, är det kanske just dig vi söker? 

På Empleo verkar vi alla för det goda samarbetet och är måna om att jobba tillsammans, både på det lokala kontoret och Empleokontoren emellan, vi är fyra kontor men ett företag. 

Som Konsultchef på Empleo har du en varierande vardag med ansvar för:  
 

  • Hela bemanningsprocessen, från annonsering och urval till intervjuer, referenstagning och anställning.
  • Att förvalta och i viss mån utveckla befintliga kunder inom såväl heltids- som deltidsbemanning.
  • Personalansvar för ett större antal konsulter.
  • Att stötta i rekryteringsprocesserna, främst med annonsering, search och headhunting.
  • Uppföljning genom fysiska konsultbesök samt även arbeta med lönesättning, kompetensutveckling och medarbetarsamtal. 
  • Tidattestering och personaladministration.

Din placering är Växjö men du bör vara beredd på att vid behov, kunna stötta och resa till övriga kontor. Vi sitter i ljusa, öppna och hemtrevliga lokaler mitt i centrala Växjö!

Din profil
Du som antar denna utmaning har ett genuint intresse för personallösningar, kundutveckling och service. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet alternativt suttit i en rekryterande roll eller arbetat med ledarskap och personalutveckling eller är utbildad inom personalområdet. Med fördel har du någon form av erfarenhet från tillverkningsindustrin och grundläggande kunskaper i att läsa, tolka och följa kollektivavtal. Du brinner för det digitala och har goda administrativa kunskaper.

Vidare gillar du det mänskliga mötet och är en god förbild i ditt arbete. Du är en naturligt driven person som gillar att arbeta i en tempostark miljö och är en ansvarsfull person som är van att ta initiativ. Du har lätt för att skapa och förvalta affärsrelationer inom olika verksamheter och agerar alltid professionellt. Vi värdesätter egenskaper som driven, orädd, affärsinriktad och målfokuserad!

På Empleo erbjuder vi dig en omväxlande vardag med möjlighet till både personlig och professionell utveckling och spännande möten med människor från flera olika branscher. Du ingår i ett positivt team, fulla av energi, driv och lösningsfokus! Vi är redo för att introducera ytterligare en kollega, är det kanske just dig vi söker?  

Rollen ställer krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

 

Dela detta jobb

logo
Konsultchef till Empleo i Växjö

Empleo