ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsultchef till Mpya Finance i Stockholm

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Konsultchef till Mpya Finance i Stockholm

Bli en av oss. Det blir roligare så.

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan – det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden! Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Allt för att bidra med kunskap och engagemang hos våra kunder och samtidigt ha roligt på jobbet!
Ett led i vårt fina arbete är att vi nu har växtvärk och behöver förstärka ”Mpya vardagsrummet”

Till vårt kontor på Grev Turegatan i Stockholm söker vi nu en Konsultchef. Som Konsultchef kommer du att tillsammans med erfarna kollegor bland annat bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kandidater, kollegor och kunder.

Vi söker dig som är utbildad ekonom och/eller har erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet inom ekonomiområdet. Du känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar och kommunicerar med lätthet på svenska och engelska. Som person trivs du med både det affärsmässiga, konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är social (utan att vara påträngande) och är passionerad i din strävan att bredda och utveckla ditt kontaktnät. Ditt SSI är ganska så högt alltså. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där ”laget är större än jaget”.

Fortfarande inte riktigt säker…läs då vår Kulturbok 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Att bygga nätverk både med kunder, kandidater och kollegor
• Säkerställa matchning mellan våra konsulters kompetenser och våra kunders behov
• Rekrytering av nya konsulter (kollegor)
• Personalansvar
• Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder.

Vi tror att du:
• Har en relevant högskoleutbildning eller liknande inom ekonomi
• Har tidigare arbetslivserfarenhet från ekonomi, konsult- och/eller rekryteringsbranschen
• Drivs av att nätverka och se affärsmöjligheter
• Har fallenhet för att skapa relationer
• Trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med hög energinivå i högt tempo

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i rollen trivs du med att vara i händelsernas centrum. Du är van att arbeta proaktivt och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du beskrivs som mycket affärsmässig och är mån om att alltid leverera inom utsatta tidsramar. Vidare är du förtroendeingivande och konsultativ.

Viktiga egenskaper hos en konsultchef är att vara lyhörd och se hela människan. För att lyckas i konsultchefsrollen så bör man kunna leda och supportera konsulterna (kollegorna) i deras utveckling, helt enkelt vara konsultens support och verktyg för att lyckas i sin utveckling.

Vi söker främst en fantastisk kollega, som är väl insatt i vår nisch och som värdesätter att vara en del av ett team och som vill ha roligt på jobbet. Att vilja utveckla Mpya Finance och vårt erbjudande vidare är en förutsättning.

kollegor som värnar om varandra. I en tid utan pandemi hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans.

Hur gör jag nu?
Du ansöker online? och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Peter Cucarano, telefon 070-4982836 eller mail peter.cucarano@mpya.se  . Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Konsultchef till Mpya Finance i Stockholm

Mpya Finance AB