ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konsultchef till PerformIQ

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Konsultchef till PerformIQ

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQs Malmökontor har nu möjlighet för en ny konsultchef att visa framfötterna. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

I rollen som Konsultchef arbetar du med bemanningslösningar för både nya och befintliga samarbetspartners. I tjänsten ingår konsultansvar där du bär stort ansvar för att ta hand om stora personalgrupper dagligen. Du sköter även allt som innefattar en rekryteringsprocess till våra bemanningskunder. Du är alltså den som lär känna nya och befintliga kunder, skriver annonser, intervjuer och referenstagning på egen hand. Vidare arbetar du nära dina kollegor på leveransavdelningen och dina säljkollegor.

Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom personal med idrottsbakgrund där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem. Sedan 2010 har vi byggt framgångsrika team i näringslivet genom att se till att idrottens egenskaper är en naturlig del av en organisation.
Du kommer till exempel att:

• Dagligen ansvara för konsulter samt hitta ersättare vid sjukdom
• Genomföra annonsskrivning, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning
• Sköta schemaläggning, lönehantering, arbetsgivarintyg och övriga administrativa arbetsuppgifter
• Utveckla befintliga kundrelationer genom täta samarbeten

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som andas stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher tillsammans. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil
Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att trivas med att tackla alla situationer.

I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt varav du bör ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt. Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Det är meriterande om du är utbildad personalvetare, har arbetat som konsultchef, med personalledning eller inom projektledning tidigare. Det mest avgörande är hur du som person, med din idrottsbakgrund, matchar in som vår nästa lagspelare.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Konsultchef.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsultchef, rekrytering, konsult, projektledning, koordinera, bemanning, administration

Dela detta jobb

logo
Konsultchef till PerformIQ

PerformIQ