ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konsultchef till PerformIQ i Västerås

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Konsultchef till PerformIQ i Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att utveckla organisationer och vill komma till en tjänst som innefattar rekrytering och konsultansvar? Då kan du vara just den lagspelaren vi söker!

PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att framförallt stötta ett stort företag i Västerås med rekrytering av kundtjänstpersonal. 

Du sköter allt som innefattar en rekryteringsprocess som annonsskrivning, telefonavstämningar, intervjuer och referenstagningar. Du kommer att ha personalansvaret för personer du rekryterar och hjälpa dem utvecklas med uppföljning och stöttning. 

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Du erbjuds
• Arbete på ett företag med fokus på tillväxt
• En spännande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din roll
• Flexibilitet i att arbeta ute på kundföretaget, hemifrån samt på huvudkontoret i Stockholm

Personprofil
Vi söker dig med ett starkt intresse för rekrytering, personalfrågor, organisationsutveckling och idrott. Du är framåt, nyfiken och orädd och samtidigt trygg i dig själv i en roll med mycket eget ansvar.
Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. 

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning samt att du har arbetat som Konsultchef, som Teamleader inom kundtjänst eller med annan typ av roll med rekrytering och personalledning. 

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Konsultchef.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Hos vår kund i Västerås, hemifrån och på kontoret i Stockholm

Välkommen att ansöka!

Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Konsultchef till PerformIQ i Västerås

PerformIQ