ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsultchefer/rekryteringskonsulter

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Konsultchefer/rekryteringskonsulter

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


NU SÖKER VI  KONSULTCHEFER/REKRYTERARE MED PLACERING I STOCKHOLM, SÖDERTÄLJE, VÄSTERÅS ELLER NYKÖPING
Frihet, variation, härliga kollegor samt att få vara med på en fantastisk tillväxtresa – vad mer kan man önska?

VÄX TILLSAMMANS MED ETERNI
Eterni i Sverige etablerades 2019 och är idag ett av Sveriges snabbast växande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag. Eterni finns sedan drygt 10 år etablerade i Norge där vi nu är det tredje största bemanningsföretaget. Våra ägare, det Danska investmentbolaget Axcel, har som mål att vi under kommande år ska bli ett av Nordens ledande företag inom flexibla bemanningslösningar. Vi har kontor i 15 städer runtom i Sverige och vår planerade etablering på flera orter fortgår. Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person, att ta sitt nästa steg i karriären hos oss. Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som Konsultchef/Rekryterare hos oss är ingen dag den andra lik. Här fylls dagarna med allt från försäljning, rekrytering till bemanning och personalansvar. Du kommer att arbeta med hela försäljnings- samt uthyrningsprocessen och vara högst delaktig i att skapa samt utveckla våra affärer. Vi på Eterni arbetar mot både såväl kollektivsidan och tjänstemannasidan, ditt fokus kommer att vara mot kollektivsidan inom våra affärsområden industri, logistik och teknik. Du kommer att arbeta och bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Eftersom vi tror att den som bäst kan planera sitt arbete är du själv, får du fullt förtroende för att planera din arbetsvecka så som du tror blir bäst för dig, bäst för Eterni samt för våra kunder, konsulter och kandidater. Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka den här tjänsten. Här blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort målfokus, en trevlig stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra i vår framgång. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas och prestera bra i rollen som Konsultchef/Rekryterare är du en relationsskapare som tycker om att arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med en hög variation av arbetsuppgifter i din vardag. Du är kreativ, lösningsorienterad, initiativtagande, affärsmässig, utåtriktad samt noggrann.
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från bemannings/rekryterings branschen. B-körkort är ett krav och du har även tillgång till egen bil.
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du kommer att arbeta utifrån något Eternis kontor i Stockholm, Västerås, Nyköping och Södertälje. Tjänsterna innebär fast månadslön samt bonusmöjligheter.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakta Jenny Ryhd, Regionchef Öst, om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV OSS PÅ ETERNI!

Dela detta jobb

Konsultchefer/rekryteringskonsulter

Eterni Sweden AB