ledningsjobb.se

KONSULTENHETSCHEF - KOMBINERA ROLLEN SOM KONSULT OCH LEDARE

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

KONSULTENHETSCHEF - KOMBINERA ROLLEN SOM KONSULT OCH LEDARE

Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor? Som Konsultenhetschef hos oss kombinerar du konsult- och ledarrollen. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF
Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde. Detta kombinerar du med en konsultenhetschefsroll där du tillsammans med ledningsteamet ansvarar för att driva konsultverksamheten inom enheten vilket kan innefatta affärsansvar, beläggningsansvar, rekrytering, sälj samt att hålla en nära kontakt med kunder. I rollen ingår personalansvar för en grupp konsulter som inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning.

Som konsultenhetschef är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina konsulter samtidigt som du gemensamt med konsulten hittar de rätta utmaningarna. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta, leda och få med dig andra för att leverera mot uppsatta mål. Du utmanas av att effektivisera och förbättra verksamheter, där vi söker dig med förmåga att se helheter. Du har en fallenhet att pedagogiskt förklara samt lyssna, engagera och kommunicera.

Vi värdesätter erfarenhet av arbete med projektledning, koordinering och teamledarroller. Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi söker dig som har intresse för människor och av ledarroller. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och

oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

KONSULTENHETSCHEF - KOMBINERA ROLLEN SOM KONSULT OCH LEDARE

Combitech AB