ledningsjobb.se

logga

Kontorschef till Insatt i Örebro

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Kontorschef till Insatt i Örebro

Vill du vara med och förändra juristbranschen? Vi på Insatt vill nu växa geografiskt och söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp ett nytt kontor i en ny region. Vi söker en driven Kontorschef med bred juridisk bakgrund!

Arbetsbeskrivning
Som Kontorschef kommer du initialt att bygga upp Insatt på en ny ort och vara den som ser till att kontoret blir startklart. Därefter kommer jobbet innebära att skapa en ny organisation, bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare. En både operativ och strategisk roll där du kommer att använda dina juristkunskaper i leveransen, i vilken du kommer vara delaktig. Men du kommer också att jobba brett med coachning, uppföljning och ansvara för kontorets beläggning. Du kommer ha hjälp från huvudkontoret i olika stödfunktioner och jobba tätt tillsammans med ägarna.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbspringande scale up-bolag. Insatt erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden. Förutom den breda rollen som bolagsjurist, där du måste vara bekväm i att upprätta och förhandla omfattande avtal på såväl svenska som engelska, kommer rollen innebära uppbyggnaden utav verksamheten på ny ort.

Vem är du?
Du är en engagerad person som vill vara en del utav en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du har jobbat verksamhetsnära, kanske som bolagsjurist eller i en projektledande roll tidigare. Du är jurist och känner dig trygg i leveransen gentemot kund. Specialistkompetens inom exempelvis arbetsrätt, immaterialrätt eller fastighet- och entreprenadrätt är meriterande men inte ett krav.

Du behöver nödvändigtvis inte ha haft personalansvar med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Då Insatt har en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, ser vi gärna att du är prestigelös och kavlar upp ärmarna när det behövs. Du är den som ser möjligheterna i denna fantastiska chans att få vara med från start i Örebro!

Insatts kultur
På Insatt är vi professionella och engagerade utan att ta oss själva på för stort allvar. Vi är prestigelösa och hugger i där det behövs och har nära till skratt. Insatt är en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas, där vi ständigt utmanar varandra att växa som individer och som företag. Vi har fötterna stadigt på jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Om verksamheten
Insatt är ett snabbväxande företag som förändrar juristbranschen och har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi erbjuder bolagsjurister till företag och entreprenörer där det inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma. Som bolagsjurister har vi lärt oss att fokusera på rätt saker, att bygga långsiktighet och att erbjuda handfasta råd och verktyg baserade på praktiska erfarenheter. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba direkt i linjen och förstår vikten av att stödja affären. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på www.insatt.com

Start
Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Örebro
Örebro län

I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på telefonnummer 0739-42 56 10 alternativt karin.kvist@jurek.se

Sökord: senior jurist, bolagsjurist, affärsjuridik, fastighetsrätt, entreprenad, immaterialrätt, IT-rätt, kommersiella avtal, avtalsrätt, advokat, internationell avtalsrätt, kontorschef, rekrytering, organisation, chef, ledare, affärsområdeschef

 

Dela detta jobb

logga
Kontorschef till Insatt i Örebro

Jurek