ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

KS Connect söker områdeschef med personalansvar

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

KS Connect söker områdeschef med personalansvar

Områdeschef till KS Connect

KS Connect är specialister på att leverera telekomlösningar, både i befintliga miljöer och nybyggnationer. Från analys, förstudie och planering till genomförande av installation och driftsättning. Nu söker vi en områdeschef som vill ha ett övergripande ansvar för medarbetare över hela Sverige. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla företagets interna HR-processer. På KS Connect trivs du som är utvecklingsorienterad, ser möjligheter och som vill vara med och forma bolaget framåt.

KS Connect är en arbetsgivare för dig som vill vara en del av en expansiv utveckling, där du i egenskap av områdeschef får vara med och sätta riktningen framåt. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du stöttas av ett starkt team och ledning med lång erfarenhet. Då rollen är nyinrättad får du möjlighet och förväntas att, i stora delar, själv utforma den.

Om rollen

Som områdeschef ingår du i ledningsgruppen och har ett övergripande ansvar för att driva, utveckla och följa upp det strategiska och operativa HR-arbetet inom KS Connect. Vidare kommer du att hjälpa företaget att ta nya kliv organisatoriskt för att utveckla befintliga rutiner. Som områdeschef har du personalansvar för teknikerna, idag ca 25 stycken. De arbetar i hela Sverige, vilket innebär att du delvis är på resande fot. Dock kommer rollen inte ha en daglig arbetsledning eller projektstyrning, detta hanteras av företagets projektorganisation.

I rollen ingår ansvar för att:

  • Vara en trygg och motiverande chef och ledare där du bidrar till att utveckla medarbetarnas kompetens, förmåga och prestation för att generera det resultat som KS Connect eftersträvar.
  • Uppdatera och upprätthålla befintliga rutiner som rör lagar och regler.
  • Identifiera och hantera risker.
  • Ta fram en HR-verksamhetsplan/HR-årshjul.
  • Samordna och effektivisera processer, arbetssätt och innehåll som rör KS Connects arbetsgivaransvar.
  • Ge kvalificerat och konsultativt stöd inom arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor med mera.

 Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har:

  • Flerårig erfarenhet som chef och ledare med goda kunskaper inom HR området.
  • Erfarenhet av personalansvar vilket inkluderat medarbetarsamtal, lönesamtal, rehabiliteringsarbete, förhandlingar med mera.
  • B-körkort
  • Flytande svenska, i både tal och skrift.

Som områdeschef bidrar du med din erfarenhet och kompetens inom chef- och ledarskap i form av att ge råd och stöd till VD och ledningsorganisation. Har du erfarenhet av rekrytering och lönebildningsarbete är detta meriterande. Kommer du från en annan bransch, ser vi inte det som ett hinder.

Områdeschefen kommer att vara en mycket viktig representant för bolaget, vi värdesätter därför din förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Som person är du dessutom driven och kommunikativ och du gillar frihet under ansvar.

 Om KS Connect

KS Connect är ett företag inom telekomsektorn som utför installationer främst åt mobiloperatörer. Vi arbetar med Sverige som marknad tillsammans med kunder som Hi3G Access AB och Telenor Sverige AB. KS Connect är familjeägt och etablerades 1998. Företaget har sitt säte i Karlskoga och driver också verksamhet i Stockholm, Göteborg samt Grebbestad. Vi är idag ca 35 anställda och har ungefär lika många medarbetare i underentreprenörsledet. Vi rör oss i en bransch med stark tillväxt där vi succesivt tar marknadsandelar. KS Connect beräknas omsätta 90Mkr 2022.

Dela detta jobb

logga
KS Connect söker områdeschef med personalansvar

AxÖ Consulting