ledningsjobb.se

logga

Kvalitets- och miljöchef till Loxy Sweden AB i Kumla

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-06-27

Ansök nu

Kvalitets- och miljöchef till Loxy Sweden AB i Kumla

Vill du skapa effektiva processer för att säkerställa att Loxys kvalitetsarbete fortsätter att hålla högsta klass? Då har vi jobbet för dig!

På uppdrag av Loxy Sweden söker AxÖ Consulting en kvalitets- och miljöchef till produktionen i Kumla. Det här är en tjänst för dig som är en erfaren ledare inom området och som vill ta det fulla ansvaret för kvalitetsarbetet i såväl Kumla som i koncernen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan Loxy erbjuda dig?

Loxy är en ledande global leverantör av avancerade film- och foliematerial lösningar. Med ett ursprung som limnings- och tätningsexperter till textilindustrin, har de utvecklat avancerad teknik för att lösa de mest utmanande uppgifterna i olika polymerfilmapplikationer. Hos Loxy erbjuds du att arbeta i en global miljö med produktionsenheter i Norge, Sverige, Polen och Shanghai. Med framåtanda som drivkraft, har Loxy genomgående hittat sätt att hjälpa sina kunder att lyckas. Företagets framgångar beror till stor del på deras grundläggande expertis inom polymera material och deras djupa förståelse för de industrier de arbetar med.

Om tjänsten

Som kvalitets- och miljöchef kommer du att underhålla och utveckla Loxys kvalitets- och miljöledningssystem. I ett nära samarbete med de olika producerande enheterna i koncernen kommer du att säkerställa att produkters kvalitet och packning är desamma till alla Loxys kunder, oavsett varifrån leveransen sker. I rollen ingår laboratorie- och testverksamhet, certifieringar samt ansvar för förbättringsmål. Utöver detta hanterar, skapar samt utvärderar du arbetsinstruktioner och kontrollinstruktioner. Du kommer även att:

 • Ansvara för frigivande av produktionsbatcher och utfärdande av certifikat.

 • Ansvara för intern och extern avvikelseprocess.

 • Ansvara för verksamhetens alla kalibreringar.

 • Rapportera arbetets framdrift, såväl skriftligt som muntligt.

Direktkontakt med Loxys kunder och den egna säljorganisationen är en naturlig del av vardagen. Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område. Vidare har du erfarenhet av projektledning och har arbetat i en producerande verksamhet i en liknande roll under minst fem år. Erfarenhet av att leda och utveckla produktionssystem med LEAN och ständiga förbättringar som metod är ett krav.

Vi ser även att du har:

 • Projektledningskompetens.

 • God förståelse av en processindustriell tillverkning.

 • Goda kunskaper om produktionsekonomi och produktkalkylförståelse.

 • Vana av att drifta kvalitets- och miljöledningssystem i digitala verktyg.

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

 • God förmåga att hantera ERP-system och Excel.

 • Tidigare ansvarat för certifieringar enligt ISO 9001 och 14001. (Erfarenhet av certifiering enligt ISO 13485 eller motsvarande är meriterande.)

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom produktion av polymera material och/eller material som hanteras från rulle till rulle. Vidare är det meritande om du har haft en roll som processägare samt har jobbat i ett bolag med förebyggande underhåll. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att byta och optimera affärssystem med verksamhetsutveckling i fokus.

För att lyckas i rollen är du dessutom självgående och du har en god förmåga att planera, organisera, strukturera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har dessutom en mycket god numerisk förmåga och har statistik och fakta som grund för analyser och utveckling av verksamheten. Utöver detta brinner du för såväl utveckling som ordning och reda och du driver, med gott resultat, dina processer och projekt framåt. Som ledare är du närvarande och duktig på att ta olika människor på såväl individ- som gruppnivå.

Information och ansökan

Ansökan görs via www.axoconsulting.se. Vi jobbar med löpande urval och svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult Linda Axäng, linda. axang@axoconsulting.se tfn: 079-340 54 42. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Kvalitets- och miljöchef till Loxy Sweden AB i Kumla

AxÖ Consulting