ledningsjobb.se

Kvalitetsansvarig till Svafo

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-04

Ansök nu

Kvalitetsansvarig till Svafo

Har du erfarenhet av kvalitetsledning och vill du vara med och vidareutveckla vår verksamhet? Då kan detta vara tjänsten för dig!
 
Som Kvalitetsansvarig erbjuder vi dig ett spännande arbete där du är ansvarig for, och får vara med och vidareutveckla, Svafo’s Integrerade LedningsSystem (SILS). Svafo står inför ett spännande skifte i vår verksamhet, från att ha varit fokuserade på avveckling av forskningsreaktorn R2 kommer vi framgent fokusera på hantering av det historiska avfallet ”Swedish Legacy Waste, SLW”. Ledningssystemet behöver därför anpassas för verksamhetens nya behov.
 
Ditt ansvarsområde
I din roll som Kvalitetsansvarig för Svafo’s ledningssystem är din uppgift att säkerställa att vår verksamhetsledning är aktuell och anpassad för verksamhetens behov. Du kommer ansvar för vidareutveckling, uppföljning och förbättringar av vårt ledningssystem. Du kommer regelbundet att delta vid Svafo’s ledningsgruppsmöten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Agera administrativ systemförvaltare för våra verksamhetsledningssystem
Bevaka att vår styrning uppfyller interna och externa krav
Ansvara för att interna revisioner utförs
Facilitera ledningens genomgång
Ansvar för kontakten gentemot interna och externa granskningsorgan samt för åtgärder och uppföljning vid granskningar
Utvecklingsarbete i nära samarbete med operativa enheter och anläggningar
Ansvara för information, kommunikation och utbildning inom området

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område, alternativ har tillägnat dig likvärdig kompetens på annat sätt. Har du utbildning inom kvalitetsarbete ses detta som meriterande.

Vi ser att du har erfarenhet av:
Kvalitetsledning/kvalitetsarbete, gärna i en kärnteknisk verksamhet
Projekt/programarbete och leverantörsbedömningar
Verksamhetsutveckling och förändringsarbete
Revisioner och kvalitetsgranskningar
 
För att lyckas i rollen är det viktigt att du självgående och självständigt kan planerar och styra ditt arbete. Då tjänsten innebär många kontaktytor samt att facilitera andras arbete är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har ett högt kvalitetsmedvetande och har ett gott omdöme. Du har även en god förmåga att ta initiativ och sätta igång aktiviteter. Vi ser gärna att du är en god kommunikatör som bl.a. kan ta fram budskap, skriva och kvalitetssäkra texter av olika slag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Placeringsort är Studsvik. Tjänsten innebär vissa resor, främst till Solna men också till externa leverantörer.
 
Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi vill därför skapa rätt förutsättningar för dig som anställd. För oss är din utveckling viktig och vi kommer därför att ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Vi erbjuder även flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån. Läs mer om våra förmåner här.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 29 mars 2020.
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Oskarsson 0722 – 055 183. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isis Larsson 076-136 47 32.

Fackliga representanter: Akademikerna Fredrik Ekenborg, 0709-677 067 eller Unionen Thomas Rådeby, 0709-677 077.

Vår organisation
Svafo har till uppgift att på ett säkert, kostnadseffektivt och miljömässigt ansvarsfullt sätt avveckla kärntekniska anläggningar och ta hand om kärnavfall från den tidiga svenska kärnforskningen. Verksamheten bedrivs utan vinstintresse under tillsyn av strålsäkerhetsmyndigheten, SSM. Finansiering av verksamheten sker via medel fonderade i Studsviksfonden/Kärnavfallsfonden och via våra ägare. Svafo ägs av kraftbolagen Ringhals AB, Forsmarks Kraftgrupp AB och OKG AB.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Location: Nyköping 

Dela detta jobb

Kvalitetsansvarig till Svafo

Vattenfall AB