ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KVALITETSINGEN­JÖR TILL SEMPER AB I GÖTENE

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-06-17

Ansök nu

KVALITETSINGEN­JÖR TILL SEMPER AB I GÖTENE

Om Tjänsten

Är du en person med eget driv och med ett stort intresse för Kvalitetsfrågor? Vill du vara med och bidra till Sempers framgångar? I rollen som Kvalitetsingenjör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Att arbeta på Semper innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att kvalitetskrav, livsmedelssäkerhetsfrågor och lagkrav efterlevs.

Arbeta med förbättringar och projekt på Götene- och Korsnäsanläggningen avseende livsmedelssäkerhet och kvalitetsfrågor.

Upprätthålla HACCP-planer och HACCP-systemet i Götene och Korsnäs. Upprätthålla verksamhetssystemen genom att driva förbättringsarbetet med internrevisionsgruppen

Ansvara för och samordna externa revisioner på Götene- och Korsnäsanläggningen, till exempel FSSC, , Kosher, Halal mm. Upprätthålla verksamhetssystemen genom att informera och utbilda andra i att dokumentera och följa dokumentationsrutinerna.

Auditera leverantörer till främst Götene-fabriken, men också kunna vara resurs för audits av Sempers övriga leverantörer. Utföra årlig hygienutbildning av anställda samt för entreprenörer och nyanställda

Ge underlag för beslut i kvalitets och livsmedelssäkerhetsfrågor, till exempel genom att utreda avvikelser och reklamationer och dess förbättringar.  

Vem är du?

Till rollen som Kvalitetsingenjör söker vi framför allt dig som är en social och driven person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. Du har god erfarenhet av arbete inom livsmedelsområdet samt mycket god kännedom om livsmedelsbranschen. Kunskap om dels livsmedelsprocesser, dels råvaruprocesser samt livsmedelskemi och analyser. Kunskap och erfarenhet av kvalitetsarbete. Vi ser gärna att du har minst 4-årig högskole-/universitetsutbildning inom livsmedel, kemi, mikrobiologi eller motsvarande. Tex civilingenjör, agronom. B-körkort är ett krav.

IT: Goda kunskaper i MS Office-paketet och kunskaper att spåra och hitta resultat och kopplingar mellan partier i SAP och SPL, samt QM-modulen i SAP. Språk: Goda kunskaper i svenska och engelska. Fördel med kunskaper i nordiska språk.

Vill du veta mer?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person, Dock senast ansökan 2022-05-15.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Larsson på telefonnummer:

0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Semper

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns i Götene och Falun. Semper har 240 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder. Läs mer på www.semper.se

Sedan 2006 ingår Semper i det internationella livsmedelsföretaget Hero Group. Företaget grundades 1886 i Lenzburg, Schweiz, där huvudkontoret fortfarande ligger. Inom Hero Group är huvudkategorier barnmat, modersmjölksersättning, glutenfria livsmedel, sylt och marmelad samt hälsosamma snacks. Gruppens mission är "Delight consumers by conserving the goodness of nature" och produktportföljen består av flera välkända internationella och lokala varumärken. Läs mer på www.hero-group.ch

Dela detta jobb

logo
KVALITETSINGEN­JÖR TILL SEMPER AB I GÖTENE

Nexer Recruit