ledningsjobb.se

logga

Laboratoriechef

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Laboratoriechef

Skulle du gilla att leda och fördela arbetet på labb? Har du en positiv inställning och är en lösningsorienterad ledare? I så fall kanske din nästa roll blir på BIM Kemi där du får ta dig an ledarskapet för labbgruppen?

Dina viktigaste personliga egenskaper är att du är flexibel, problemlösare, analytisk, samt att du har förmågan att hantera flera frågeställningar samtidigt. Vi ser gärna en energisk energigivare som labbchef! Stämmer detta in på dig? Tveka inte att söka.

Du ska ha Civil Ingenjörsexamen eller motsvarande högskoleutbildning, relevant erfarenhet från labb och analytisk kemi, samt tidigare erfarenhet av att vara chef/ledare. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av projektledning, samt att du kan och förstår branschens utmaningar, samt har ledarrollen och viljan i dig!

Dina kommande arbetsuppgifter blir att leda och fördela arbetet på labb, projektledning, utreda och föreslå inköp av nya instrument, samt utveckla nya analysmetoder. Tillse att analysarbetet genomförs med fokus på säkerhet. Kunna föreslå lämpliga analyser och vid behov även externa laboratorier. Du ska kunna säkerställa att analysresultat levereras med hög kvalité, samt även själv kunna utföra egna analyser.

Stämmer detta in på dig? I så fall är du välkommen med din ansökan senast 31 mars. Vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Heino Kuusk på 070-224 53 90. 

Dela detta jobb

logga
Laboratoriechef

Roi Rekrytering Sverige AB