ledningsjobb.se

Laholmsbuktens VA söker gruppchef

Ort
Utgår

2020-08-02

Ansök nu

Laholmsbuktens VA söker gruppchef

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Som gruppchef för spillvattenreningen inom produktionsavdelningen är ditt huvudsakliga mål att planera, leda, utveckla och följa upp verksamhetens arbete. Du kommer att verka som ledare och stöd för dina medarbetare vilka du även har personal-och arbetsmiljöansvar för. Du omsätter strategiska beslut till operativt arbete genom tydlig kommunikation och ett utvecklande ledarskap och rapporterar till avdelningschef. Vidare ansvarar du för gruppens övergripande verksamhetsarbete, mål och budget samt säkerställer framtagandet av underlag som stödjer gruppens arbete genom bland annat ledningssystem, rutiner, instruktioner och mallar.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en ledande befattning samt att du har högskoleutbildning eller annan likande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Tidigare branscherfarenhet är meriterande men inget krav men för att lyckas i rollen har du förmågan att se helhetsperspektiv och samband för hur en fråga kan vara en del av ett större sammanhang. Arbetet ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och lyhördhet. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i mötet med andra samt goda kunskaper i tal och skrift. Vi ser också att du är strukturerad, prestigelös, driven och beslutsmässig. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2020-06-23
Ansök senast
2020-08-02

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C40002 - 2020

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Laholmsbuktens VA söker gruppchef

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning