ledningsjobb.se

Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Övergripande
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du bli vår läkarchef?

Är du en person med humor, stort hjärta och ödmjukhet och har en specialistläkarutbildning inom BUP/BUM/VUP och är en självskriven ledare? Eller passar detta in på någon du känner? Nu söker BUP Skaraborg en läkarchef som vill vara med och bygga Sveriges bästa barn- och ungdomspsykiatri, som vågar utmana invanda mönster i syfte att bli bättre och som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.


Om arbetet

En chef i Västra Götalandsregionen har alltid det samlade ansvaret för både verksamhet, ekonomi och personal. Som läkarchef kommer du både arbeta med rena chefsuppgifter men också en viss del kliniskt. Exakt upplägg kommer vi överens om tillsammans.

I uppdraget ingår att dela bakjoursarbete med medarbetarbetarna.

Du kommer ingå i verksamhetsledningen och utifrån ditt uppdrag arbeta nära verksamhetschef och andra chefskollegor.

På sikt kommer du att fasas in i rollen som medicinsk rådgivare till verksamhetschef samt eventuellt ingå i processchefsnätverket på Skaraborgs sjukhus när vår seniora överläkare går i pension.

För att få arbetsvardag och ekonomi att gå ihop är det nödvändigt att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar för att kunna erbjuda den bästa vården för våra patienter, men också för att kunna erbjuda en stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare.


Vi erbjuder

Inom Västra Götalandsregionen finns framtagna program för chefs- och ledarskapsutveckling, och dessa kompletteras med en individuell utvecklingsplan.

BUP Skaraborg är just nu inne i en omorganisation vilket ger dig stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten framöver.

Du har tillgång till en snart fulltalig läkargrupp med en stor samlad erfarenhet och bred kompetens. Vi är fyra specialister och fyra ST-läkare. Arbetsgruppen värdesätter prestigelöshet och ett lösningsfokuserat samarbete över gränserna, alltid med patienten i fokus.

Vi kan erbjuda stora möjligheter till ett flexibelt schema för att få ihop livspusslet – det kommer vi överens om tillsammans.


Vi söker

En kreativ, godhjärtad, skicklig, lyhörd och omtänksam ledare som gillar att jobba i en lärorik och inspirerande miljö tillsammans med kompetenta kollegor. För att trivas hos oss behöver du ha ett stort engagemang i förändringsfrågor, intresse för kompetensutveckling och teambuilding och en stor portion humor.

Trivsel och gemenskap med kollegor är A och O för att ha nöjda medarbetare. Med det följer också en ännu bättre och säkrare vård för patienterna.  Vi vill att du som arbetar hos oss ska känna att du gör skillnad varje dag.

Krav för tjänsten är att du är legitimerad specialistläkare inom något av områdena barn- och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri eller barn- och ungdomsmedicin, liksom att du har B-körkort.

Dokumenterad ledarerfarenhet och några års arbetslivserfarenhet av arbete inom BUP är meriterande. Det viktigaste för oss är att du är rätt person.

Läs en mer detaljerad beskrivning om hur det är att jobba på BUP Skaraborg här: https://www.vgregion.se/lakarchef-bup

Urval och kallelse kommer att ske löpande under ansökningstiden. Intervjudatum är den 6 februari.


Om BUP Skaraborg

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 56 000 barn och ungdomar. Just nu är vi inne i implementeringsfasen av en omfattande omorganisation.

Vår nya verksamhet kommer att bestå av två större öppenvårdsmottagningar i Skövde och Mariestad, med tillhörande satellitmottagningar i Lidköping och Falköping. Till verksamheten hör även enheter som har hela Skaraborg som upptagningsområde. Dessa enheter är BUP dagsjukvård, akutteam och mellanvård samt en enhet där åldersövergripande ätstörningsvård bedrivs.

Heldygnsvård bedrivs i samarbete med övriga förvaltningar i regionen, men kommer under våren att koncentreras till NU-sjukvården.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Skövde
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/33
Kontakt    
Annelie Sundén-Gustavsson, Verksamhetschef M6, 0703024493
Gudrun Nolskog, Överläkare, 0500-43 10 00 (vxl)
Facklig företrädare    
Jonas Klang, Sveriges läkarförbund, 0500-47 29 31
Publicerat    2020-01-03
Sista ansökningsdag    2020-03-01

Läkarchef BUP Skaraborg

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb