ledningsjobb.se

Länshem Skåne AB – VD

Ort
Utgår

2020-01-08

Ansök nu

Länshem Skåne AB – VD

Länshem Skåne är ett skånskt fastighetsbolag som sedan 2016 äger, förvaltar och utvecklar hyresfastigheter med bra lägen i Skåne. Vi är en del av Länsförsäkringar Skåne och vi delar samma värderingar och kundnära fokus som varit en framgång i snart 200 år. Vi arbetar med tydligt hållbarhetsfokus och för att våra bostäder och lokaler ska upplevas som trygga och attraktiva.

Länshem Skåne kommer efter färdigställandet av nybyggnadsprojektet i Limhamns Sjöstad att omfatta drygt 500 bostadslägenheter och ett antal verksamhetslokaler. Verksamhetslokalerna inrymmer främst egna kundmötesplatser och kontorsytor men består även av kommersiella ytor som tillkommit bland annat i samband med förvärvet av Gängtappen i Malmö under 2019. Marknadsvärdet av vårt fastighetsbestånd uppgår idag till ca 2,5 miljarder kronor.

 
Som VD är du huvudansvarig för att utveckla och förvalta Länshem Skånes fastighetsbestånd och att utveckla bolagets marknadsposition i Skåne med hållbarhet och trygga boende- och livsmiljöer i fokus. Du ansvarar för fastighetsbolagets drift, resultat och rapporterar till VD för Länsförsäkringar Skåne. Till din hjälp har du sex medarbetare inom Länshem Skåne samt koncerngemensamma servicefunktioner som HR, ekonom i och IT inom Länsförsäkringar Skåne.

 
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom den svenska fastighetsmarknaden från liknande positioner och som är van att arbeta under eget resultatansvar. En lämplig bakgrund är akademisk utbildning med goda kunskaper i fastighetsekonomi och gällande regelverk på fastighetsmarknaden

Som VD är det viktigt att du är genuint intresserad av att utveckla affären och verksamheten. Du är självgående, förtroendeingivande, trygg i din kompetens, är intresserad av att hitta konstruktiva lösningar och bekväm i din roll som ledare. Du samarbetar på ett smidigt sätt och har lätt för att bygga relationer. Du är en strategisk person som är duktig på analys och är affärsmässig. Du är en utåtriktad och tydlig kommunikatör som trivs med att jobba verksamhetsnära, både självständigt och i grupp.


Så ansöker du
I det här uppdraget samarbetar Länsförsäkringar Skåne med Academic Search International AB.

Du ansöker till tjänsten genom att gå in via nedan länk där du fyller i några uppgifter i ett formulär samt bifogar personligt brev och CV. 

https://www.academicsearch.se/lanshem-skane-ab-vd/?apply=apply

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt, dock senast onsdag den 8 januari 2020.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Nordin, Senior Executive Consultant på Academic Search. Du når Mats på 0707-516740 eller på mats.nordin@academicsearch.se. Facklig representant för Forena, Björn Lindwall tel. 076-773 80 68.

 

 

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

 

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Dela detta jobb

Länshem Skåne AB – VD

Länsförsäkringar Skåne