ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ledigt jobb som HR-Chef till KG Knutsson i Sollentuna

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Ledigt jobb som HR-Chef till KG Knutsson i Sollentuna

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.      

Om rollen

Som HR-chef är du en viktig del i KG Knutssons framgång genom att driva och utveckla hela HR-området och säkerställa att HR möter verksamhetens behov. Du rapporterar till VD, och är en naturlig del av företagsledningen, och förväntas bidra till utvecklingen av bolagets övergripande strategi och mål.

Som HR-chef blir ditt ansvar, att ur ett HR-perspektiv, driva vår kultur och samtidigt säkerställa en attraktiv, hållbar, långsiktig och modern arbetsplats. Du blir en viktig ambassadör för våra värdegrunder och kommer driva dessa vidare tillsammans med ditt team och KGK´s chefer samt medarbetare.

Rollen är av både operativ och strategisk karaktär. Du kommer självständigt att driva HR-funktionen och ansvarar för att utveckla rutiner och policys samt att implementera dessa i organisationen. Du kommer också att agera stöd till chefer och arbetsledare i alla HR-relaterade frågor. Du har personalansvar för HR-teamet som består av 2 löneadministratörer, en HR- administratör och 3 HR-manager med olika specialistområden.

I detta arbete ingår att vara intresserad av samtliga steg i HR-processen. Du kommer att kvalitetssäkra och bearbeta viktiga områden såsom kulturfrågan, arbetsmiljö, rekryteringsprocessen samt kompetens- och ledarskapsutveckling. Du blir en viktig medlem i KGK´s ledningsgrupp och du rapporterar direkt till vår VD, Johan Regefalk.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utpräglad fingertoppskänsla och ett stort engagemang i din yrkesroll. Du gillar att planera, organisera, tycker om att förädla processer och att leverera resultat. Du är en trygg person som trivs i att jobba självständigt och i teamet samt har lätt att metodiskt ta dig an nya utmaningar. Du är samtidigt duktig på att bygga relationer och har en god kommunikativ förmåga där du är tydlig i ditt sätt att uttrycka dig.

  • Har 5 års arbetslivserfarenhet från en likartad roll på både operativ och strategisk nivå

  • Erfarenhet av att arbeta coachande

  • Har erfarenhet av ledarskap

  • Har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt, trygg inom fackliga förhandlingar och inom kollektivavtal

  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande område

Hos oss på familjeägda KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Våra värdeord är kunnig, pålitlig och öppen och vi jobbar med världsledande tillverkare och produkter, för vilka vi är en auktoriserad återförsäljare. Vi ställer alltid upp för varandra och trots att du jobbar i en självständig roll blir du en självklar del av ett sammansvetsat team.
Inom KGK finns även Autoexperten, en rikstäckande reservdels- och tillbehörskedja och en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med nära 53 butiker och 400 anslutna verkstäder. 

Ansök redan idag. Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag är 26 maj 2022. Vill du veta mer om tjänsten? Johan Regefalk svarar gärna på dina frågor via mail: johan.regefalk@kgk.se

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du få genomföra tester och bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ledigt jobb som HR-Chef till KG Knutsson i Sollentuna

KG Knutsson AB