ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Logistikchef till Husqvarna i Brastad

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Logistikchef till Husqvarna i Brastad

Husqvarnas fabrik i Brastad startades 1948 och här tillverkas idag av bl.a. vevaxlar och kopplingstrummor till fabrikerna i Huskvarna, Brasilien och USA. Fabriken är uppbyggd utifrån fyra huvudsakliga produktionsflöden. Viktiga faktorer för fabrikens framgång är de investeringar som gjorts samt den teknik- och kompetensutveckling som nu pågår.


Vi söker nu en Logistikchef till vår fabrik i Brastad. Drivs du av att arbeta med kombinationen av människor och teknik samt att hitta nya samarbetsvägar? Vill du utveckla ditt ledarskap och stärka vårt team som ansvarar för logistikprosessen samt medverka i verksamhetsutveckling? Då är det här rollen för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för att leda och utveckla Brastadfabrikens logistikavdelning som består av ett engagerat och kompetent team som är måna om att driva och utveckla verksamheten. Teamet har högt kundfokus gällande leverans och kvalitet och är alla beroende av varandra, alla har ett personligt mandat och ansvar att kunna utföra sitt jobb. Det är ett fantastiskt team där alla hjälps åt i den dagliga verksamheten.


Teamet man leder består utav två personer som ansvarar för produktions och materialplanering samt tre personer som hanterar godsmottagning, utleverans, truckkörning och materialhantering. Arbetet är både av operationell och strategisk karaktär. Operationellt arbetar du bland annat med fabrikens leveransprognoser, budgetvolymer och störningsberäkningar. Strategiskt utvecklar du arbetssätt, medarbetare och stärker samarbete inom koncernen.

Vad vi kan erbjuda

  • Ett välmående bolag med ett starkt varumärke samt ett högt tryck och efterfrågan på våra produkter
  • Möjligheten att arbeta i en kreativ och utvecklingsinriktad miljö där vi även satsar på automatisering i världsklass
  • Stort utrymme för gränsöverskridande samarbete och individuell utveckling. Det är ett pågående arbete med att utveckla logistikprocessen där du i denna tjänst leder detta arbete.
  • Hos oss får du möjligheten vara en del i vår resa och utveckla ditt ledarskap, du kommer att ingå i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till fabrikschefen.
  • Arbetstider: Dagtid 7–16 med möjlighet till flex  
     

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning eller motsvarande gedigen erfarenhet inom logistik och produktionsplanering samt dokumenterad ledarerfarenhet. Du har erfarenhet av produktion inom - eller processindustrin. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
För att trivas i tjänsten som Logistikchef behöver du tycka om teknik och verksamhetsutveckling, att vara aktiv och att gilla att både designa och implementera förändringar. Du behöver vara kommunikativ, bör ha god samarbetsförmåga men också våga argumentera för det som kan krävas i olika situationer. Det är också viktigt att du kan vara självgående och flexibel med förmåga att ställa om mellan olika arbetsuppgifter och kunskapsfält.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Logistikchef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Husqvarna. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logistikchef till Husqvarna i Brastad

Eterni Sweden AB