ledningsjobb.se

logga

Målgruppsansvarig till PRV

Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Målgruppsansvarig till PRV

Till Enheten för Externa Relationer, vid Marknads- och kommunikationsavdelningen söker PRV nu en målgruppsansvarig. Vid enheten arbetar 10 personer som ansvarar för relationer med PRV:s kunder och intressenter, kundsupportprocessen, upphovsrättsskolan.se och PRV:s arbete mot piratkopiering. Enheten ansvarar för kunskapshöjning av utpekade målgrupper, vilket ofta sker i samverkan med externa aktörer/organisationer.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att få små och medelstora företag och deras omgivning (t.ex. rådgivare, finansiärer, branschorganisationer) att förstå nytta och värde av immateriella tillgångar.

Som målgruppsansvarig kommer du främst att arbeta mot målgruppen små och medelstora företag (SMF), men det kommer även bli arbete mot andra målgrupper såsom storföretag, universitet och högskolor samt andra myndigheter där enheten arbetar tätt tillsammans.

Du kommer ansvara för att planera, genomföra och följa upp kunskapshöjande insatser, exempelvis föreläsningar, möten, nätverk, stora och små event i egen regi och/eller i samarbete med andra aktörer. Du kommer också att ansvara för att bygga och bevara relationer på olika nivåer. Du kommer få vara med och utvärdera insatser och relationer för att prioritera vilka åtgärder som ger bäst effekt.

Arbetet är väldigt varierande, ingen dag är den andra lik. Tjänsteresor förekommer, huvudsakligen inom Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleexamen, eller annan relevant utbildning. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet.

Du har god allmän kännedom om näringslivets olika aktörer och företagandet i Sverige. Du är van vid utåtriktat arbete i dessa miljöer.

Du har mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. Arbetet sker framför allt på svenska men du behärskar även engelska.

Det är meriterande om du redan har kännedom om värdet av immateriella tillgångar och immaterialrätt och/eller har erfarenheter från innovationsstödssystemet, som företagsrådgivare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du prestigelös, samarbetsvillig, social, engagerad, nyfiken och nytänkande. Du har lätt för att kommunicera och kan anpassa budskap till olika sammanhang.

Givetvis delar du våra värderingar: omvärldsfokus, framåtanda och engagemang! 

PRV erbjuder

Förutom ett intressant, utmanande och självständigt arbete erbjuder vi trevliga kollegor, bra stämning och fina lokaler i centrala Stockholm eller Söderhamn.

Läs mer om oss och se vilka du kommer att jobba med på https://www.linkedin.com/company/prv/

På vår webbplats kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: http://www.prv.se/jobb

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 24e september.

Du ansöker direkt via vår webbplats.

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Rapp. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Malin Karlsson. Fackliga representanter är Carolina Gomez Lagerlöf (Saco-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.

(Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.)

 

Dela detta jobb

logga
Målgruppsansvarig till PRV

Patent- och registreringsverket - PRV