ledningsjobb.se

s

Manager Customer Service

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

Manager Customer Service

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbete på distans och mellan avdelningar.

Manager Customer Service

Är du av åsikten att kunden alltid ska vara i fokus? Har du på ett framgångsrikt sätt lett ett förändringsarbete tidigare? Lockas du av möjligheten att skapa en kundservice i världsklass? Då tror vi att du kan vara den vi söker? 

Om rollen
Vi söker dig som motiveras av förändring och trivs i en roll där du får driva förändrings- och utvecklingsarbete kopplat till kundservice framtida resa.
Du är ansvarig för kundservice, privat och företag, och rapporterar till Head of B2B Sales. Din ledningsgrupp består av två operativa chefer, en business developer och två produktspecialister. I ditt ansvar ingår att säkerställa den totala driften (prognoser, schemaläggning, utbildning, rutiner- och processer, kvalitetsuppföljning, målstyrning, coachning och uppföljning).
Våra två kundserviceteam består av totalt ca 25 handläggare – 1st- line som svarar på kundfrågor via telefon, mail, chatt och sociala medier och RG/KYCV som arbetar proaktivt med spelansvar- och penningtvättsärenden. Du har fullt budget- och personalansvar och det är viktigt att du har erfarenhet av att leda och utveckla ledare och specialister. Du ansvarar vidare för att säkra en god arbetsmiljö, förespråka ett coachande förhållningssätt och säkerställa att våra kunder får en utomordentlig kundupplevelse.

Vem är du?
Du ska vara trygg och stabil i dig själv, ha mycket god kommunikationsförmåga samt att du som ledare skapar och inger ett bra förtroende. Du besitter starka ledaregenskaper och erfarenhet av att leda en större enhet. Med energi och engagemang tar du dig an ditt team, du utövar ett coachande och involverande ledarskap samt att du trivs i en organisation där laget går före jaget. Du gillar och är bra på att ha ordning och struktur. Du har erfarenhet av att genomföra förändringar och att följa upp att dessa efterlevs med motivation och engagemang. Som person är du ödmjuk, flexibel och positiv samt har erfarenhet av strategiarbete och att leda en organisation i förändring.

Om mig – rekryterande chef Johan Korssell, Head of B2B Sales
Jag har jobbat i 5 år på ATG och lockades till företaget av möjligheterna att få vara med på en spännande förändringresa. Efter 5 år kan jag konstatera att det har uppfyllts med råge men samtidigt finns det ett fortsatt spännande behov att utveckla många innovativa förändringar i syfte att skapa världens bästa spelupplevelse för våra spelare i butik och på bana. För att detta skall fungera så bra som möjligt tror jag mycket eget ansvar i våra roller, tilltro och respekt för varandras kompetens, tydlighet i våra respektive ansvarsområden enade i tydlig gemensam riktning/plan framåt.
Hoppas du tycker detta låter bra och ser fram emot din ansökan och möjligheten att kunna hälsa dig välkommen till B2B Sales!

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, du är placerad på vårt kontor vid Solvalla i Stockholm. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Annonsen en kommer att vara publicerad under juli och en tid in i augusti så det kan vara så att det tar längre tid att få återkoppling då vi är på semester. Men i mitten på augusti kommer vi att påbörja urvalet och kontakta kandidater som gått vidare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

Dela detta jobb

s
Manager Customer Service

AB Trav och Galopp ( ATG )