ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Markaryds Kommun söker Förvaltningschef inom Samhällsbyggnad!

Ansök nu

Markaryds Kommun söker Förvaltningschef inom Samhällsbyggnad!

För 400 år sedan var Markaryd utposten mot grannlandet i söder, på den tiden då bland annat Skåne tillhörde Danmark – vårt område ansågs som det mest krigshärjade i hela Europa. Detta gjorde att vi tidigt lärde oss vikten av att samarbeta; då var det en överlevnadsfråga – och även om livet är betydligt fredligare idag så är det lika viktigt för vår utveckling. Därför är vår vision ”Tillsammans gör vi varandra bättre”.

I Markaryds Kommun bor det ca 10 300 invånare och vi är en välskött kommun med god ekonomi. Vi har ett väldigt gott företagsklimat där vi år efter år legat högt i Svenskt Näringslivs ranking – vi har ett näringsliv som värnar om bygden och Markaryds Kommun. Vi har nyligen tagit fram en ny vision och värdegrund – hos oss får du möjligheten att vara med på en unik resa!

Vi söker nu dig som brinner för hållbar samhällsutveckling! Om du vill arbeta med samhällsplanering för en attraktiv livsmiljö i vår kommun och dessutom har en tillitsbaserad och engagerad ledarskapsprofil – då ser vi fram emot att lära känna dig!


Uppdraget
Tekniska förvaltningen arbetar på uppdrag av kommunstyrelsen från planering till färdig byggnation och förvaltning av detta. Inom förvaltningen ryms plan-, miljö- och byggfrågor, mät-, kart- och GIS- verksamhet, mark och exploatering, VA- och gata/park/skogsverksamhet samt interna serviceverksamheter inom fastighet, räddningstjänst och lokalvård. Efter nyår ingår även kostenheten i tekniska förvaltningen. Ledningsgruppen består då av sju enhetschefer och förvaltningen har ca 175 medarbetare.

Chef för tekniska förvaltningen leder och utvecklar verksamheten inom samhällsbyggnadsområdet samt har en förståelse kring samhällsbyggnadsprocessens olika delar, från idé till förvaltning.

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad chefserfarenhet med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi samt erfarenhet från ledningsgruppsarbete. Vi förutsätter att du har bred erfarenhet av att leda komplexa verksamheter.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap i politiskt styrda organisationer. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet inom offentlig förvaltning samt har en förståelse kring samhällsbyggnadsprocessens olika delar, från idé till förvaltning. Insikter i plan- och bygglagen liksom kunskaper inom ekonomi samt förståelse för den juridik inom kommunal verksamhet i allmänhet och samhällsbyggnad i synnerhet är meriterande.

Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning, gärna kompletterad med ledarskapsutbildning.

Ditt ledarskap präglas av tillit. Du är tydlig och skapar engagemang, motivation och delaktighet både direkt och genom andra. Genom en god kommunikativ förmåga skapar och underhåller du goda relationer och verkar för dialog och gott samarbetsklimat. Du är visionär, kreativ och utvecklingsinriktad och har erfarenhet av att ha lett framgångsrikt förändringsarbete. Som person är du trygg, prestigelös med god självinsikt och gott omdöme.

Du har en god analytisk förmåga samt förmåga att väga samman komplex information ur ett helhetsperspektiv. Du har en god förmåga att med uthållighet och hög integritet balansera samspelet mellan politiker och tjänstepersoner.

Övrig information
Sista ansökningsdag är 2021-12-05. Vi ser fram emot din ansökan! Ansök på markaryd.se/ledigajobb alternativt till Petra Johnsson på Trust Partner - petra.johnsson@trustpartner.se

I denna rekrytering samarbetar Markaryds Kommun med Trust Partner, vi undanber oss övrig kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel 0433-720 00. Kontaktperson för frågor om tjänsten: Patrik Eurenius, tf Kommunchef på 0433–72016. För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ida Ericson, HR-chef på 0433–72004.

Övrig kontaktperson är Petra Johnsson, Trust Partner, 0709–900 888.

Dela detta jobb

Markaryds Kommun söker Förvaltningschef inom Samhällsbyggnad!

Markaryds Kommun