ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MÄTCHEF (Östergötland och Kronobergsregionen)

Företag Hayr&Co
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

MÄTCHEF (Östergötland och Kronobergsregionen)

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en mätchef till vår anläggningsverksamhet inom anläggning AC Linköping. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag

I rollen som mätchef samordnar du mätningsarbetet och mätningsteknikerna i projekten. För samordningen har du nära dialog med platschefer och entreprenadchefer och ansvarar för att det mätningstekniska arbetet utförs enligt kontraktshandlingar, företagets riktlinjer och krav. Utöver samordningsansvar ingår även mätningsarbete ute i ett eller flera anläggningsprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar är:

Utsättning, inmätning och mängdhantering i anläggningsprojekt

Framtagning av relationsunderlag, maskinstyrningsdata och kvalitetsverifikat

Delaktig i regionens anbudsarbete

Under projektens gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller. Du är även ett stöd i regleringsfrågor och tar beslut om mätmetoder. Svevia har ett nätverk för sina mätchefer där man arbetar med ständig vidareutveckling och där du väntas inneha en aktiv roll.

Mätchefen har samordningsansvar för mätningstekniker i arbetschefområdet och kommer att ha personalansvar. Mätchefen ansvarar för att avdelningen besitter spetskompetens inom mättekniska området vad det gäller personal, teknik samt digitala verktyg. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetschefsområdets ledningsgrupp. Mätchefen rapporterar till arbetschef.

Vem är du?

Vi söker dig med teknisk utbildning inriktad på mätteknik från högskola eller yrkeshögskola, alternativt flerårig branscherfarenhet i roll som mätningstekniker, mätchef eller liknande. Du har vana från olika typer av anläggningsentreprenader, besitter goda datakunskaper och har ett intresse för teknisk utveckling inom ditt arbetsfält. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan planera och kommunicera ditt och andras arbete. B-körkort och god svenska i tal och skrift är också krav i rollen.

Du drivs av att utveckla såväl affär som medarbetare och i din roll som ledare har du förmågan att motivera andra. Vi söker dig som är ansvarsfull och har stort engagemang, du är också lösningsorienterad och leveranssäker.

En del av något större

Inom anläggningsverksamheten bygger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att anlägga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering.

Varför Svevia?

Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Vill du dela väg med oss?

Svevia Anläggning samarbetar med HAYR. För frågor om uppdraget vänligen kontakta Per Ottahal, 0768 11 79 19, per@hayrandco.com

Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag. 

Dela detta jobb

MÄTCHEF (Östergötland och Kronobergsregionen)

Hayr&Co