ledningsjobb.se

Office Manager sökes till Elfa i Malmö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Office Manager sökes till Elfa i Malmö

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar – allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Koncernen rapporterade en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor för räkenskapsåret 2020 och hade vid slutet av samma år 438 medarbetare.

Huvudkontoret ligger i Malmö.


Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom service och administration? Har du ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att få saker gjorda effektivt och noggrant i en föränderlig miljö? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Office Manager kommer du ansvara för att hålla struktur och ordning på Elfas huvudkontor i Malmö. Du är drivande i diverse uppgifter som avlastar dina kollegor samt är ansiktet utåt för besökare. Därutöver ansvarar du för att hålla kontakt med externa leverantörer i frågor som rör kontoret. Du ges möjligheten att själv styra dina dagar och i viss mån dina arbetstider. Vidare har du en viktig koordinerande roll och ser till att inget faller mellan stolarna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Administration

  • Hålla struktur och ordning på kontoret.

  • Posthantering

  • Upprätthålla en säker arbetsmiljö

  • Ha kontakt med leverantörer gällande olika inköp till kontoret


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Elfa söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att hålla en hög servicenivå. För att trivas i rollen som Office Manager behöver du ha ett intresse för administrativa uppgifter samt en förmåga att hantera och prioritera bland flera olika moment samtidigt. Du är en god kommunikatör och har en prestigelöshet som driver dig framåt. Vidare behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och en lagspelare som prioriterar att finnas till för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:

  • Serviceinriktad och strukturerad personlighet.

  • God samarbets- och kommunikationsförmåga

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

  • God system- och datorvana.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Office Manager är ett konsultuppdrag på 50% med start omgående. Du utgår från Elfas huvudkontor i Malmö och arbetstiderna är flexibla. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis är du studerande. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Office Manager sökes till Elfa i Malmö

Eterni Sweden AB