ledningsjobb.se

I rollen som områdeschef ansvarar du för att enhetens affärer och produktion når uppsatta mål. Du kommer att ha din placering på kontoret i Stockholm (Kungen Kurva) och ha personalansvar för 46 medarbetare såsom verksamhetsstöd, produktionsplaneringen, teamledare, lager/depå personal samt el-nätstekniker/mätartekniker som arbetar på en geografisk yta i och runt Stockholmsområdet. 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för affärsområdet Power och rapporterar till affärsområdeschefen.  

För att stärka Relacoms totala varumärke behöver du samarbeta med de andra områdescheferna i landet inom affärsområdet Power och även gentemot de andra två affärsområdena Telekom och IoT 

– Relacom ska vara kundens självklara val! 

Arbetsuppgifter: 

  • Att driva egen enhet med resultat- och personalansvar enligt uppsatta mål.  
  • Skapa förutsättningar för att säkerställa effektiv och kostnadsmedveten produktion 
  • Säkra att arbetsmiljö- och kvalitetssystemet följs 
  • Vara uppdaterad med utvecklingen inom elbranschen 
  • Bearbetning av lokal beställare och övriga kunder 
  • Att i samverkan med verksamhetsstöd utveckla kompetensen hos personalen  
  • Att i samverkan med verksamhetsstöd och teamledare vara närvarande dvs. coacha, hjälpa medarbetare vid frågor och akuta problem. Verksamhetsstöd som teamledare stöttar teknikerna med dagliga frågor samt stödfunktioner på stab såsom HR och ekonomi. 
  • Att ansvara för underentreprenör, såsom avtal, kontakt och uppföljning 

Erfarenhet och utbildning 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en chefsroll med personal och ekonomiansvar samt förmågan att leda en större gruppering. Du har med fördel en relevant högskoleutbildning och B-körkort. Det är meriterande om du har utbildning inom ledarskap 

Personliga egenskaper 

Kommunikativ 

God simultankapacitet 

Service och resultatinriktad 

Stark beslutsförmåga 

God administrativ förmåga 

Vad erbjuder Relacom dig? 

Rollen som områdeschef är en mycket viktig roll i företaget där grunden läggs för att säkerställa såväl en god arbetsmiljö för alla medarbetare men även en god ekonomi och nöjda kunder. Att utveckla verksamheten är ett mycket viktigt område där vikt läggs på en hög serviceanda, god förståelse för sammanhang, produktion och ekonomi och att verka och jobba i team som enskilt. Du kommer arbeta på en enhet med starkt fokus på att stärka kundrelationen och kundnöjdhet med medarbetare som är stolta och engagerade.   

Vi söker dig som vill var med på vår resa att utveckla såväl verksamheten som medarbetare för att ytterligare stärka oss inom området mot såväl befintliga som nya kunder.   

Våra värdeord genomsyrar vår arbetsdag – Pålitlig och Kompetent 

På Relacom har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag. 

Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Arbetstid: Dagtid vardagar heltid 

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.  

Körkort: Ja B-körkort krävs 

Placeringsort: Stockholm (Kungen kurva) 

Tillträde: april eller enligt överenskommelse 

Relacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade mot nätet. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är vi cirka 500 medarbetare.

Förutom i Sverige finns vi i de Nordiska länderna Norge, Finland och Danmark. Tillsammans är vi ungefär 3000 anställda. Relacom AB (Sverige) är en del av Relacomkoncernen och ägs av Nordea Bank och DNB Bank.

Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Våra kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

Placeringsort:
Stockholm, Kungens kurva

Hemsida:
http://relacom.se

Loga

Områdeschef inom affärsområdet Power, Relacom

Företag Relacom AB
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb