ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Områdeschef till Aimo Park i Väst

Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Områdeschef till Aimo Park i Väst

Vi är ett parkeringsbolag. Det har vi alltid varit och det kommer vi alltid att vara. Men det är upp till oss att bestämma vad det innebär. Genom att tänka nytt kring hur parkering kan påverka människors mobilitet och hur det kan förenkla deras vardag ger vi oss ut på en spännande resa. Vi vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter, där parkeringen inte längre är en slutdestination utan en del av resan. Är du redo att följa med oss?

Välkommen att besöka oss på Om Aimo Park Sweden

Aimo Park befinner sig i en spännande och utvecklande fas där vi är i behov av att förstärka vår organisation med en Områdeschef för Väst.  Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med förnyelse, förändringsledning och värderingsarbete i fokus? 

Om du har erfarenhet av ledarskap och försäljning samt är intresserad av kundrelationer så kan du vara rätt person för det här jobbet.

Om Aimo Park

I Affärsområde Väst ser vi en stor potential i att fortsätta växa och tror att du kommer vara den som lyfter verksamheten till nästa nivå.  Detta genom att utveckla personalen, utmana arbetssätt och stärka samarbetet med våra kunder och uppdragsgivare.

Affärsområde Väst omfattar Västra Götaland och Halland med Göteborg som regionkontor. Inom området finns 3 områdeschefer, ca 20 kollektivanställda och en affärsområdeschef som ansvarar för regionen.  Du utgår från regionkontoret, ingår i ledningsgruppen och kommer att ha mycket kontakt och nära samarbete med de andra områdescheferna med fokus på att skapa tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som områdeschef innebär ett helhetsansvar för personal-, budget och resultatansvar för verksamheten. Din grupp består initialt av tekniker och kommer på sikt utökas med parkeringsvakter. Ditt ansvar är att planera, leda och följa upp den operativa verksamheten. Arbetet innebär att aktivt utveckla affären mot såväl befintliga som nya kunder med fokus på lönsamhet, kvalitet samt kund- och medarbetarnöjdhet. Tjänsten innebär många kontaktytor såväl externt som internt.

Du har det övergripande ansvaret för Aimo Parks erbjudande att etablera och genomföra parkeringslösningar och parkeringsövervakningar utifrån gällande avtal. Arbetet bedrivs i enlighet med våra åtaganden mot våra kunder och organisationens interna mål och strategier. Vidare ingår att:

  • Skapa bra relationer med kunder och beställare samt initiera och driva kundmöten med fokus på nyetablering
  • Bedriva ett aktivt och nära ledarskap samt ta ansvar för och utföra alla arbetsuppgifter som ingår i personalansvar
  • Följa upp resultat och säkerställa uppfyllnad av budgeterade mål

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg. Tjänsten innebär en del resor varvid B-körkort krävs.

Vem är du

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna akademisk inom exempelvis ekonomi, teknik eller marknadsföring. Du kan även ha arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap, gärna i en verksamhet med kollektivanställda. Vi ser också att du har erfarenhet av relationsbaserad tjänsteförsäljning. Har du kontakter inom fastighetsbranschen ser vi det som extra värdefullt.

Du har förmågan och drivkraften att skapa och upprätthålla goda relationer, och du bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan internt och externt. Ditt ledarskap karaktäriseras av en naturlig förmåga att inkludera och engagera medarbetarna mot uppsatta mål. Du är affärsinriktad och kreativ vilket medför en förmåga att hitta nya arbetsformer för att nå målen kring kundnöjdhet. Då vi satsar på teknisk utveckling och digitala lösningar behöver du ha en god teknisk förståelse.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, i synnerhet vad gäller din förmåga att leda på ett inkluderande och tillitsbaserat sätt. Du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Camilla Rippe, camilla.rippe@jeffersonwells.se mobil 0703–770138. Ansök med CV samt personligt brev. Urval sker löpande och intervjuer kommer att påbörjas under V32.  

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Områdeschef till Aimo Park i Väst

Aimo Park Sweden AB