ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Områdeschef till Aimo Park i Västerbotten

Företag Jefferson Wells
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Områdeschef till Aimo Park i Västerbotten

Aimo Park befinner sig i en spännande och utvecklande fas där vi är i behov av att förstärka vår organisation med en Områdeschef för Västerbotten. Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med förnyelse, förändringsledning och värderingsarbete i fokus. Om du har erfarenhet av ledarskap och är intresserad av kundrelationer och försäljning så kan du vara rätt person för det här jobbet.

 

Aimo Park finns i Sverige, Finland och Norge och är ett av Nordens ledande parkeringsbolag. I Sverige är vi marknadsledande och har cirka 202 000 parkeringsplatser över hela landet. Aimo Park Sverige har ca 500 anställda. Vi strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Vårt uppdrag är att genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlätta människors vardag.

I Affärsområde Norr ser vi en stor potential i att fortsätta växa och tror att du kommer vara den som lyfter verksamheten till nästa nivå. Detta genom att utveckla personalen, utmana arbetssätt och stärka samarbetet med våra kunder och uppdragsgivare.

Området Västerbotten tillhör Affärsområde Norr som består av bland annat av orterna Sundsvall, Östersund, Åre, Umeå, Skellefteå, Luleå och Örnsköldsvik. Inom området finns 4 områdesansvariga, 45 kollektivanställda och en affärsområdeschef som ansvarar för regionen. Trots att Du kommer ha din närmsta chef och övriga kollegor i ledningsgruppen en bit bort kommer du ha mycket kontakt och nära samarbete med de andra områdescheferna.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som områdeschef innebär ett helhetsansvar för personal-, budget och resultatansvar för verksamheten i Västerbotten vilket innebär Umeå och Skellefteå med omnejd. Du förväntas vara på plats på båda orterna vilket innebär att du kommer att resa en del emellan. Till din hjälp har du två gruppledare. I övrigt består gruppen av 3 heltidsanställda och ca 8 behovsanställda medarbetare som arbetar som parkeringsvakter samt gruppledare. Ditt ansvar är att planera, leda och följa upp den operativa verksamheten. Arbetet innebär också att aktivt utveckla affären mot såväl befintliga som nya kunder med fokus på lönsamhet, kvalitet samt kund- och medarbetarnöjdhet. Tjänsten innebär många kontaktytor såväl externt som internt.

Du har det övergripande ansvaret för Aimo parks erbjudande att etablera och genomföra parkeringslösningar och parkeringsövervakningar utifrån gällande avtal. Arbetet bedrivs i enlighet med våra åtaganden mot våra kunder och organisationens interna mål och strategier. Vidare ingår att:

  • Skapa bra relationer med kunder och beställare samt initiera och driva kundmöten

  • Bedriva ett aktivt och nära ledarskap samt ta ansvar för och utföra alla arbetsuppgifter som ingår i personalansvar ex. schemaläggning/bemanning, rekrytering, individuella medarbetarsamtal, rehabilitering och arbetsmiljö.

  • Initiera och genomföra aktiviteter som är baserade på våra affärsmål

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Umeå. Tjänsten innebär en del resor varvid B-körkort krävs.

Vem är du

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi, teknik eller marknadsföring. Du kan även ha arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap i en verksamhet med kollektivanställda. Har du kunskaper inom schemaläggning/bemanning samt fackliga kontakter ser vi det som ett stort plus. Vi ser också att du har erfarenhet av relationsbaserad tjänsteförsäljning. Har du kontakter inom fastighetsbranschen ser vi det som extra värdefullt.

Du har förmågan och drivkraften att skapa och upprätthålla goda relationer, och du bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan internt och externt. Ditt ledarskap karaktäriseras av en naturlig förmåga att inkludera och engagera medarbetarna mot uppsatta mål. Du är affärsinriktad och kreativ vilket medför en förmåga att hitta nya arbetsformer för att nå målen kring kundnöjdhet. Då vi satser på teknisk utveckling och digitala lösningar behöver du ha en god teknisk förståelse.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, i synnerhet vad gäller din förmåga att leda på ett inkluderande och tillitsbaserat sätt. Du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Cathrine Lind tel 070-577 06 18, cathrine.lind@jeffersonwells.se eller Ulrika Nilsson 070-605 23 23 eller ulrika.nilsson@jeffersonwells.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu på jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Områdeschef till Aimo Park i Västerbotten

Jefferson Wells