ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Områdeschef till Åleryds vårdboende

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-28

Ansök nu

Områdeschef till Åleryds vårdboende

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som områdeschef arbetar du med att leda och utveckla verksamheten inom de tre ansvarsområdena verksamhet, medarbetarskap och ekonomi. I din roll ingår det att, tillsammans med Åleryds fyra verksamhetschefer, leda och utveckla verksamheten samt säkerställa driften enligt grundkrav, budget, kvalitetskriterier och arbetsmiljö. I ditt uppdrag ingår även att du deltar i samarbeten och nätverk inom kommunen samt att skapa samarbeten externt.

Du är direkt underställd avdelningschef för vårdboende. Som stöd i verksamheten finns dessutom bland annat resurser inom verksamhetsutveckling, HR och ekonomi. 

Tjänsten är ny inom organisationen och kommer att formas gemensamt med verksamheten och din chef. Din arbetsplats är Ålerydsvägen 7 och förtroendearbetstid tillämpas.

Linköpings kommun tillämpar chefsförordnanden vilket innebär att tjänsten är en tillsvidareanställning inom grundprofessionen (som medarbetare) med ett tidsbegränsat förordnande under tre år som chef.

Din arbetsplats

Åleryds vårdboende är ett stort boende som ligger i Ekholmen. Vårdboendets verksamhet har ca 180 platser fördelat på sjukhem, demens, korttidsboende, växelvård och dagverksamhet. Här finns ett café och ett gym, stor samlingssal och en fin trädgård. Vår personal består av samordnare, undersköterskor, vårdbiträden, vaktmästare m.fl.

Äldreomsorgen är organiserad i Öppna former och i Vårdboende. Vårdboende och specifika verksamheter drivs sammanhållet i de geografiska områdena utifrån sin specifika inriktning av avdelningschef och biträdande avdelningschef med övergripande ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Vissa verksamhetschefer har ett uppdrag som omfattar flera vårdboenden (beroende på omfattning) samt specialist verksamheter såsom BPSD m.m. Arbetet bedrivs via multifunktionella team med demenskompetens samt spetskompetens. HSL-organisationen arbetar riktat mot vårdboendena.

Du som söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning som är relevant för verksamhetsområdet om minst 180 hp, gärna som sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, socionom eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser att du är en erfaren chef/ledare med flerårig erfarenhet av att bedriva verksamhet inom vård och omsorg gällande personal, ekonomi och verksamhet, och har uppnått goda resultat i dina uppdrag. Du har arbetat med övergripande lednings- och förändringsarbete i en verksamhet inom området. Har du erfarenhet av att arbeta strategiskt med verksamhetsutveckling med goda resultat inom SOL och erfarenhet inom äldreomsorgen är det meriterande. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av att leda chefer.

Du har god kunskap om de lagar och föreskrifter som styr verksamheten. Du har även god kunskap och erfarenhet av vård av äldre och omvårdnadsutveckling. Då tjänsten innebär många kontaktytor har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi söker dig som brinner för chefs- och ledarskap och vill vara med och utveckla Linköpings kommuns vård och omsorg. Du har god förmåga att leda och samordna chefer mot gemensamma mål och du skapar engagemang, delaktighet och samsyn i arbetet. För att lyckas med detta är du inlyssnande och kommunikativ. Linköpings kommun är en komplex och mångfacetterad organisation vilket ställer krav på din förmåga att ta in information och göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi genomgår en förändringsresa och söker dig som ser möjligheter i detta och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya direktiv.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10374

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Områdeschef till Åleryds vårdboende

Linköpings kommun