ledningsjobb.se

-->

Omvårdnadschef till Barnintensiven (BIVA) Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Omvårdnadschef till Barnintensiven (BIVA) Astrid Lindgrens Barnsjukhus

 

Vill du vara med och leda framtidens intensivvård för barn?

Om tjänsten
Vi på BIVA vårdar nyfödda och barn med sviktande vitala funktioner i behov av intensivvård eller postoperativt efter kirurgiska ingrepp. Vården bedrivs inom många olika specialiteter, t.ex. barnkirurgi, pediatrik, neurokirurgi och trauma . Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern intensivvårdsmiljö. 

Du kommer att ingå i ledningen bestående av tre omvårdnadschefer, OVC, varav du är den ena. Som OVC leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen.

Du ansvarar och säkerställer tillsammans med övrig OVC- kollegor att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom barnintensiven och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet.

Du har ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning. I rollen ingår även ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Du och dina kollegor arbetar nära vår sektionschef som är läkare. Tillsammans utvecklar och förbättrar ni arbetssätt och rutiner på BIVA. Ni arbetar också nära övriga omvårdnadschefer på Barn-PMI.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn. 
 

Vi söker 
Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten.

Du är sjuksköterska, gärna med en specialistsjuksköterskeexamen inom intensivvård, och har tidigare arbetat i chefsbefattning med medarbetaransvar samt besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.

För att trivas i rollen har du lätt för att skapa förtroende hos medarbetare, stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang. 
 

Kvalifikationer

  • Krav: Du är legitimerad sjuksköterska och har tidigare arbetat i chefsbefattning.
  • Meriterande: Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen, men det är inget krav. 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.
 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Barnintensiven (BIVA) Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset