ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef till Barnmedicin och Barnkirurgi

Ansök nu

Omvårdnadschef till Barnmedicin och Barnkirurgi

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård med barnet och familjen i fokus?

Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård och ledarskap så har vi tjänsten för dig!

Vi erbjuder  
Vi erbjuder Dig en möjlighet att tillsammans med oss vara med och utveckla vården för de barnpatienter som vårdas på vår avdelning. Vår grundtanke är att se barnets perspektiv i vården och att sätta barnet och familjen i fokus. I det arbetet har du som chef ett stort inflytande.

Vi erbjuder dig ett utmanade och utvecklande jobb där du ingår i ett sammanhang och får stöd för att klara av uppdraget och utveckla ditt eget ledarskap. Vi erbjuder också en arbetsmiljö där goda idéer för utveckling fångas upp och ett stöd i att driva arbetet framåt.

Om oss
Vår avdelning ligger på plan 11 i nya sjukhusbyggnaden i Solna. Här vårdar vi barnpatienter i alla åldrar med bl.a. missbildningar och sjukdomar inom mag-tarmkanalen, kärl, thorax och urinvägar.  Patienterna och familjerna är ofta återkommande och vi är därför extra måna om barnperspektivet, delaktighet och kontinuitet.

Sedan sommaren 2018 har vi nationellt uppdrag för flera barn- och ungdomskirurgiska diagnoser.

Avdelningen ingår i omvårdnadsområde Högspecialiserad Barnmedicin och Barnkirurgi som förutom vår avdelning också har ytterligare två vårdavdelningar, mottagningar och dagvård både i Solna och Huddinge. 

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn.

Om tjänsten
Som omvårdnadschef (OVC) på vår avdelning jobbar du i delat ledarskap. Vi är idag två OVC:er och vill nu utöka med ytterligare en OVC.

Du är första linjens chef för en grupp medarbetare och har som ansvar att, i nära samarbete med chefskollegor och medarbetare, utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna. Du ansvarar för att rätt kompetens och bemanning finns i din grupp av omvårdnadspersonal för att säkerställa god vård. Till din hjälp har du bland annat bemanningsassistenter, passansvarig sjuksköterska och koordinator. 

Vi söker

  • Dig som drivs av ett starkt engagemang för barnen och familjen samt av lust och engagemang för att utveckla vården.
  • Dig som är en handlingskraftig, inspirerande och samarbetsorienterad ledare.
  • Dig som är resultatinriktad, samt har god förmåga att kommunicera, engagera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet och samarbete.
  • Dig som är ett föredöme genom personlig omtanke om dina medarbetare och som tycker mycket om att lyfta andra människor, ta vara på deras kunskap samt stimulera och entusiasmera deras utveckling.
  • Dig som har klinisk kunskap från omvårdnadsarbete kring barn.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska (magister) och tidigare chefs eller ledarerfarenhet.

Meriterande: Erfarenhet av barnsjukvård.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest. karolinska@regionstockholm.se

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Barnmedicin och Barnkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset