ledningsjobb.se

-->

Omvårdnadschef till ECMO Centrum

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Omvårdnadschef till ECMO Centrum

 

Vill du vara med och leda en unik intensivvårdsavdelning för barn och vuxna?

Om tjänsten
På ECMO centrum intensivvårdas patienter i alla åldrar. ECMO  - Extracorporeal Membran Oxygenering  - innebär att patienten vårdas i en modifierad hjärtlungmaskin som syresätter blodet utanför kroppen.

Arbetet på avdelningen är ett högspecialiserat teamarbete med ett högt interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med många medicinska specialiteter. Vi har också ett välfungerande transportteam som transporterar patienter till ECMO Centrum men också mellan olika internationella centra.
Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern intensivvårdsmiljö. 

Som omvårdnadschef leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen. Du kommer att ingå i en ledning bestående av två omvårdnadschefer, OVC, varav du är den ena, samt en patientflödeschef som är läkare. Tillsammans utvecklar och förbättra ni arbetssätten och rutinerna för aktuella patienter.

Du ansvarar och säkerställer tillsammans med övrig OVC- kollega att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom ECMOcentrum och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet.
Du har även ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning.

I rollen ingår också ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.
 

Vi söker 
Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. 

Du har klinisk kunskap från omvårdnadsarbetet och är lyhörd för verksamhetens patientgrupper och har tidigare arbetat i chefsbefattning med medarbetaransvar samt besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.

Du har en akademisk orientering och gärna en utbildningsnivå motsvarande magisterexamen. För att trivas i rollen har du lätt för att skapa förtroende hos medarbetare, stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang. 

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn och vår vision Patienten först  - tillsammans skapar vi den bästa vården.
 

Kvalifikationer

  • Krav: Du har en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen inom omvårdnad samt erfarenhet av arbete i chefsbefattning.
  • Meriterande: Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen, men det är inget krav. 
     

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.
 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till ECMO Centrum

Karolinska Universitetssjukhuset