ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef Utbildning till Perioperativ medicin och intensivvård

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-05

Ansök nu

Omvårdnadschef Utbildning till Perioperativ medicin och intensivvård

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ingå i en av landets mest dynamiska och utvecklande organisationer. Du kommer att samarbeta i en forsknings- och utvecklingsorganisation som är integrerad i vårdverksamheten samt med Peroperativ medicin och intensivvårds (PMI) utbildningsorganisation med utbildningsledare, ST-chefer, ST-studierektorer samt utbildningschefer för omvårdnadspersonal respektive läkare.

Kombinationen av att arbeta som chef med dels utbildningsuppdrag och dels med patientnära vård/utbildningsväsen/forskning kommer att ge dig möjlighet att utveckla både din kliniska excellens och dig själv som pedagog. Du kommer ha goda möjlighet att utforma och utveckla uppdraget utifrån din vision och kunskap.

Du kommer att arbeta med högkvalitativ och vård, utbildning och forskning och bli en del av ett team där vi värdesätter din kunskap och ger dig möjlighet för individuell kompetensutveckling. 

Om tjänsten

Du kommer att vara förstalinjechef för 11 utbildningsledare och ha utbildningschef för omvårdnad som närmaste chef. Du ansvarar för att driva ledningsgrupp och utveckling för utbildningsledare.
I chefskapet ingår utveckling av lärandemiljön i verksamheten samt planering av kompetensutveckling, lön– och utvecklingssamtal samt arbetsmiljöansvar för utbildningsledare. Du ansvar för att rekrytera och anställa utbildningsledare och utveckla rollen i universitetssjukvård. Som Omvårdnadschef utbildning ingår du också i Forskning -och Utvecklingsenhetens ledningsgrupp och i PMI:s nätverk av vårdenhetschefer, omvårdnadschefer och omvårdnadsansvariga sjuksköterskor.

Som Omvårdnadschef utbildning arbetar du strategiskt för att i nära samarbetet med ST-organisationen dimensionera, koordinera och utvärdera verksamhetsförlagdutbildning för samtliga studentkategorier inom omvårdnad. Du representerar specialistsjuksköterskeutbildningar och grundutbildningar i samverkan med lärosäten/universitet och olika yrkeshögskolor.  Vidare ansvarar du tillsammans med utbildningsledare för att utveckla den patientnära pedagogiska miljön och utveckla modeller för kompetensutveckling för medarbetare.

Tjänsten avser heltidsanställning där 50 % av tjänsten avsätts för uppdraget som Omvårdnadschef Utbildning. Beroende på sökandes profil kommer resterande 50% att avsättas för klinisk tjänstgöring inom PMI alternativt annat uppdrag inom verksamhet eller lärosäten.  

Tjänstgöring i Solna och Huddinge.

Vi söker

Dig som har ett genuint intresse för pedagogik, känner dig trygg i din yrkesroll och har ledaregenskaper.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och förståelse för medarbetarnas olika behov och lärostilar. Du anpassar ditt sätt att förmedla till budskap efter mottagaren. Du har även förmåga att anpassa dig till verksamhetens behov - du finner dig i en föränderlig vardag, reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

Du är strategisk, initiativtagande och utvecklingsbenägen. Det är viktigt att du har en god förmåga för ledning och samarbete, liksom att du anser det betydelsefullt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens och verksamhetens bästa i fokus. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, operationssjukvård, anestesisjukvård eller inom akutsjukvård
  • Fördjupade meriter inom pedagogik, utbildnings- eller utvecklingsansvar

Meriterande:

  • Masterexamen
  • Tidigare chefserfarenhet

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@sll.se

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Genomförda tester (MAP och Matrigma)

Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Mira Nyberg, Vårförbundet

Telefon
mira.nyberg@regionstockholm.se

Namn

Kommunal, Mattias Nilsson

Telefon
mattias.nilsson@sll.se

Namn

Vision, Kristina Nilsson

Telefon
kristina.p.nilsson@sll.se

Namn

Läkarföreningen, Yvonne Dellmark

Telefon
yvonne.dellmark@sll.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef Utbildning till Perioperativ medicin och intensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset